Χρύσα Παπακυργιάκη

Χρύσα Παπακυργιάκη

Συνεργάτης- Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων & Εφήβων

Η Παπακυργιάκη Χρύσα σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της και κατόπιν εκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (σημερινό Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας) στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην αποκατάσταση των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών στην Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εγκληματολογία. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί ως  CBT life coach practitioner.  

Έχει εργαστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σισμανογλείου νοσοκομείου και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές ομάδες για την στάθμιση ψυχομετρικών εργαλείων στον ελληνικό πληθυσμό. Εργάζεται με παιδιά και με τους γονείς τους τα τελευταία 13 χρόνια και απο το 2016 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος/ ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων και εφήβων.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει επιστρέψει στον χώρο της έρευνας όπου συμμετάσχει σε μελέτες και έρευνες για  ποικίλα θέματα ψυχικής υγείας στην χώρα μας, στο Ελληνικό Κέντρο Κλινικής Ψυχολογίας.

Η Παπακυργιάκη Χρύσα, τέλος, αρθρογραφεί σε περιοδικά και ηλεκτρονικά sites εδώ και 5 χρόνια. Είναι παντρεμένη με έναν γιο και εργάζεται και διαμένει στην Αθήνα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ: https://psuxislogos.blogspot.com/  https://psuxopaidia.blogspot.com/

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved