To πραγματικό όνομά της είναι Κατερίνα Γκιόκα αλλά όλοι στα social τη γνωρίζουν ως Foivi Geller. Το όνομα αυτό δεν έχει σημασία πώς ακριβώς προέκυψε, αλλά σίγουρα δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του τότε πολυσυλλεκτικού της Blog DONKEY AND THE CARROT.

Ζει στην Αθήνα, δουλεύει στον χώρο των Μ.Μ.Ε (εφημερίδα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, sites, blogs) από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι και σήμερα και μεταξύ άλλων την ακούτε σε διαφημίσεις αλλά και σε κανάλια, αφού μια από τις επαγγελματικές της ιδιότητες είναι οι εκφωνήσεις.

Αγαπάει τον αθλητισμό, λατρεύει την μαγειρική, της αρέσει να φτιάχνει λίστες που συνήθως χάνει την επόμενη ώρα, βαριέται να μιλάει στο τηλέφωνο και ξενυχτάει πολύ τα βράδια.

Είναι μαμά δυο υπέροχων αγοριών και ξέρει τι θα πει lego στο πάτωμα.

Υπήρξε food blogger, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το food art. Το ξεκίνησε, το αγάπησε και έκτοτε 1 στα 2 πιάτα στο σπίτι της θα έχει χαρακτήρα… συνήθως καρτούν!

Μπορείτε να δείτε τι δημιουργεί καθημερινά στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και τι ανεβάζει στο Facebook και φυσικά να κρατάτε επαφή μαζί της και μέσα από το Mothersblog.

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved