Μωρά στο μαιευτήριο – Φωτογραφίες μίνιμαλ και υπέροχες

Η Έβελιν φωτογραφίζει νεογέννητα στο μαιευτήριο τις πρώτες ώρες μετά τη γέννησή τους.

Μωρά στο μαιευτήριο – Φωτογραφίες μίνιμαλ και υπέροχες
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Η φωτογραφία ήταν πάντα το πάθος της, ένα χόμπι το οποίο αποφάσισε να κάνει επάγγελμα λίγο μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Στο προφίλ της στο Instagram μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες νεογέννητων, νέων γονιών με το μωρό τους, παιδιά με το νεογέννητο αδερφάκι τους. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί είναι μίνιμαλ, μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της στιγμής, τα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/CcpPa70sTLw

Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες στο σπίτι των οικογενειών. Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σκηνικά ή outfits. Αντίθετα, όλη η έμφαση δίνεται στις εκφράσεις και τις στιγμές με το μωρό.

https://www.instagram.com/p/Cc3dGkEMhKy

Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι φωτογραφίες στο μαιευτήριο. Αυτές ανήκουν στο λεγόμενο Project 48 και περιλαμβάνει φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε διάστημα 48 ωρών από τη γέννηση του μωρού, όσο δηλαδή είναι ακόμα στο μαιευτήριο.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τα μικροσκοπικά μωρά στην κούνια τους ή στην αγκαλιά των γονιών τους. Φωτογραφίες υπέροχες που σίγουρα θα αποτελούν ένα ανεκτίμητης αξίας ενθύμιο χρόνια μετ΄μα.

https://www.instagram.com/p/CdyjyvzMFcU

Και σε αυτές η Έβελιν εστιάζει σε εκφράσεις και κινήσεις. Αποτυπώνει τα πρώτα στιγμιότυπα με το μωρό και αναδεικνύει το γύρω περιβάλλον.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved