Στιγμιότυπα με νεογέννητα – Υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Η Lisa απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο.

Στιγμιότυπα με νεογέννητα – Υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες
Instagram / lisas.photo.moments

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Πολλοί είναι οι φωτογράφοι που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο είδος και με φαντασία και όρεξη το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η lifestyle φωτογράφιση νεογέννητων είναι μία κατηγορία με μεγάλη απήχηση. Δεν γίνεται σε στούντιο με σκηνικά και ιδιαίτερα κοστούμια, αλλά σε σπίτια και οι φωτογραφίες είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές και ρεαλιστικές.

https://www.instagram.com/p/Cj5zwTANBqH

Η Lise είναι επαγγελματίας φωτογράφος και εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις μωρών και οικογενειών. Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο portfolio με φωτογραφίες ασπρόμαυρες και έγχρωμες, φωτογραφίες νεογέννητων και γονιών.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων και αυτό γιατί είναι ακόμα πιο ατμοσφαιρικές και αποτυπώνουν αυθόρμητα στιγμιότυπα, τα πρώτα με το νεογέννητο στο σπίτι ή στο μαιευτήριο.

Σε αυτές μπορεί κανείς να δει μωρά στην αγκαλιά των γονιών τους, διδυμάκια που κρατιούνται χέρι χέρι, πορτρέτα νεογέννητων.

Επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Η επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο βήμα είναι οι γονείς να βρουν έναν φωτογράφο του οποίου οι προσέγγιση και αισθητική τους εκφράζει και τους αρέσει.

Κάποιοι εξειδικεύονται στη lifestyle φωτογράφιση όπως η Lisa και άλλοι έχουν δημιουργήσει τα δικά τους στούντιο στα οποία υποδέχονται γονείς και μωρά για να γίνει η φωτογράφιση.

Οι γονείς συζητούν με τον φωτογράφο για το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούν και κανονίζεται η ημέρα και η ώρα φωτογράφισης. Ιδανικά η φωτογράφιση γίνεται ώρα που το μωρό κοιμάται για να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία. Επίσης, καλό είναι το μωρό να έχει φάει και να είναι αλλαγμένο για να μην είναι ανήσυχο.

Τέλος, οι γονείς θα πρέπει να ρωτήσουν τον φωτογράφο εάν θα πρέπει να κρατούν εκείνοι κάτι από το σπίτι όπως ρούχα ή κάποιο prop.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved