Νεογέννητα φωτογραφίζονται με πλεκτά ρουχαλάκια

Οι φωτογραφίες της Polly είναι μίνιμαλ και υπέροχες.

Νεογέννητα φωτογραφίζονται με πλεκτά ρουχαλάκια
Instagram / pollywrightphotography

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Επαγγελματίες φωτογράφοι εξειδικεύονται σε αυτό το είδος φωτογράφισης και ο κάθε ένας ακολουθεί τη δική του προσέγγιση και αισθητική.

Η Polly Kyabram είναι φωτογράφος νεογέννητων και εγκύων. Ακολουθεί μία πιο μινιμαλιστική προσέγγιση και προτιμά τα λευκά χρώματα και τον φυσικό φωτισμό, ενώ από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με τα κοντινά πορτρέτα των νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/CjPbk1srU0H

Η φωτογράφος είναι μαμά δύο κοριτσιών και στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι αγαπά τα παιδιά και ο λόγος που επέλεξε να τα φωτογραφίσει είναι γιατί θέλει να απαθανατίσει πράγματα τα οποία κάποια στιγμή θα ξεχαστούν.

https://www.instagram.com/p/Ck7exp_JleV

Οι φωτογραφίες νεογέννητων με πλεκτά ρουχαλάκια

Οι φωτογραφίες της Polly είναι στουντιακές, οι φωτογραφίες δηλαδή δεν γίνονται σε σπίτια ή στο μαιευτήριο όπως στην lifestyle φωτογράφιση, αλλά στο στούντιο της φωτογράφου. Επιλέγει μίνιμαλ σκηνικά και ακόμα πιο μίνιμαλ ρούχα, συνήθως σε λευκό χρώμα.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες της η Polly βάζει στα μωρά λευκά πλεκτά ρουχαλάκια και τα φωτογραφίζει με πλεκτές κουβέρτες. Οι φωτογραφίες της αυτές είναι από τις πιο γλυκιές στο Instagram και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις δικές μας αγαπημένες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved