#Project48: Οι πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων στο μαιευτήριο είναι αυτές

Η φωτογράφος Eweliny απαθανατίζει μωρά στο μαιευτήριο τις πρώτες 48 ώρες μετά τη γέννησή τους.

#Project48: Οι πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων στο μαιευτήριο είναι αυτές
Instagram / fotografie_eweliny

Η Eweliny είναι επαγγελματίας φωτογράφος μωρών. Η αγάπη της για τη φωτογραφία έγινε πιο έντονη μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της, όταν χρησιμοποιώντας τον φωτογραφικό της φακό απαθανάτιζε τις πρώτες στιγμές μαζί τους.

Στην προσωπική της ιστοσελίδα η Eweliny αναφέρει: «Αυτό το είδος φωτογραφίας είναι το μόνο που είναι πιο κοντά στην καρδιά μου». Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, έχουν φυσικό φωτισμό και στο επίκεντρο βρίσκονται εκφράσεις και γκριμάτσες των μωρών και όχι σκηνικά ή εντυπωσιακά κοστούμια.

Project 48 - Ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων

To Project 48 είναι μία ειδική κατηγορία φωτογραφιών η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες νεογέννητων στο μαιευτήριο, τραβηγμένες τις πρώτες 48 ώρες μετά τη γέννησή τους. Η φωτογράφος απαθανατίζει τα νεογέννητα στο δωμάτιο με τους γονείς τους αποτυπώνοντας τα πρώτα στιγμιότυπα μαζί τους. Άλλα κάνουν γκριμάτσες, άλλα κοιμούνται και όλα είναι αξιολάτρευτα.

https://www.instagram.com/p/CfCZlbjs9Uf

Η Eweliny δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέχρι και σήμερα μετρά πάνω από 27 χιλιάδες ακολούθους. Οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes η κάθε μία και όλες αναδεικνύουν την ιδιαίτερη αισθητική της φωτογράφου.

Οι φωτογραφίες που ανήκουν στο Project 48 είναι από τις πιο ιδιαίτερες και σίγουρα αποτελούν για τους νέους γονείς ένα ενθύμιο ανεκτίμητης αξίας από τις πρώτες μέρες με το μωρό.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες φωτογραφίες και όπως θα διαπιστώσετε η κάθε μία ξεχωρίζει και για έναν διαφορετικό λόγο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved