Νεογέννητα μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους – Δέκα τρυφερές φωτογραφίες

Η Έβελιν φωτογραφίζει νεογέννητα μωρά με τις μαμάδες τους

Νεογέννητα μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους – Δέκα τρυφερές φωτογραφίες
Instagram / fotografie_eweliny

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Γίνεται είτε σε ειδικά διαμορφωμένα στούντιο με props, ρούχα και ιδιαίτερα σκηνικά, είτε στο σπίτι των γονιών. Η τελευταία προσέγγιση είναι γνωστή και ως «lifestyle φωτογράφιση». Είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί οι φωτογραφίες είναι πιο αυθόρμητες, τραβηγμένες σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Η Έβελιν είναι μία φωτογράφος που ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων. Έμπνευσή της και κινητήριος δύναμη τα δικά της παιδιά που ήρθαν στον κόσμο λίγα χρόνια πριν.

Οι φωτογαφίες τη Έβελιν

Οι φωτογραφίες της Έβελιν ξεχωρίζουν γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και γιατί εστιάζουν στα συναισθήματα των γονιών και τις εκφράσεις των νεογέννητων. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι γήινα και οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στα σπίτια των οικογενειών ή στο μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/Cl634PiMtM9

Οι φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στο μαιευτήριο ανήκουν στο λεγόμενο «48 Project», όνομα που δόθηκε ακριβώς γιατί τα στιγμιότυπα έχουν τραβηχτεί σε διάστημα 48 ωρών από τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/CmOK-wgsERG

Νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προφίλ της στο Instagram και από αυτές που ξεχωρίζουν είναι αυτές με νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους.

Η Έβελιν απαθανατίζει τα τρυφερά στιγμιότυπα και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς είναι εντυπωσιακό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved