Νεογέννητα στο μαιευτήριο: Δέκα ιδιαίτερες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες της Έβελιν αποτυπώνουν τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο.

Νεογέννητα στο μαιευτήριο: Δέκα ιδιαίτερες φωτογραφίες
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι μαμά και φωτογράφος. Η επαγγελματική της ενασχόληση με τη φωτογραφία ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της, και όπως αναφέρει για εκείνη η μητρότητα είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη.

Σήμερα, επτά χρόνια μετά είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος νεογέννητων με πολλούς πελάτες και χιλιάδες φωτογραφίες στο portfolio της. Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στα σπίτια των οικογενειών και ξεχωρίζουν γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, υπερισχύει ο φυσικός φωτισμός και έμφαση δίνεται στη στιγμή και στις εκφράσεις νεογέννητων και γονιών.

https://www.instagram.com/p/CjvpUlAotW4

Νεογέννητα μωρά το μαιευτήριο

Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο μαιευτήριο. Η Έβελιν έχει ονομάσει το συγκεκριμένο project, Project48, ακριβώς γιατί τα στιγμιότυπα έχουν τραβηχτεί μέχρι και 48 ώρες μετά τη γέννα.

Νεογέννητα στην κούνια ή στην αγκαλιά των γονιών τους με το βραχιολάκι στα χέρια, ποζάρουν στον φκαό της φωτογράφου.

https://www.instagram.com/p/Cj57K71s7XI

Πολλές από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις δημοσιεύει στον της λογαριασμό στο Instagram όπου οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 28 χιλιάδες με την κάθε φωτογραφία να συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Διαλέξαμε δέκα ακόμα που ξεχωρίσαμε και τις έχουμε συγκεντρώσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved