Επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητου: Φωτογραφίες minimal και υπέροχες

Απολαύστε τις φωτογραφίες της Kandi Anderson.

Επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητου: Φωτογραφίες minimal και υπέροχες
Instagram / kandiandersonphotography

Η επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Οι προσεγγίσεις διαφέρουν ως προς την αισθητική και από τις πιο δημοφιλείς είναι αυτές που γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα στούντιο.

Παρακάτω η Kandi Anderson, επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/B9aLS70p0L5

«Αγαπώ τα μωρά, τις φουσκωμένες κοιλίτσες και ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Η Kandi έχει φτιάξει το δικό της στούντιο στο οποίο υποδέχεται νεογέννητα, μωρά μεγαλύτερης ηλικίας και εγκύους και τις φωτογραφίζει σε minimal σκηνικά με υφάσματα και props που έχει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/B7TijwSFSeU

Τα νεογέννητα που κοιμούνται

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram και από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες με νεογέννητα που κοιμούνται. Μωράκια λίγων ημερών τυλιγμένα με κουβέρτες και υφάσματα κοιμούνται γαλήνια και η Kandi τα απαθανατίζει.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

Είναι σύνηθες τα μωρά να κοιμούνται κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και αυτό για να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία.

Επίσης, οι φωτογράφοι συμβουλεύουν τους γονείς το μωρό να έχει φάει και να έχει αλλαχτεί πριν αρχίσει το session ώστε να νιώθει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και άνετα.

Τι άλλο πρέπει να λάβετε υπόψη;

Βρείτε έναν φωτογράφο ο οποίος θα σας εκφράζει και η αισθητική του θα ταιριάζει στα γούστα σας.

Εκτός από τη φωτογράφιση σε στούντιο, υπάρχει και η λεγόμενη lifestyle φωτογράφιση νεογέννητων. Η lifestyle φωτογράφιση νεογέννητου γίνεται σε σπίτια ή στο μαιευτήριο και το περιβάλλον αποτελεί κομμάτι των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και δίνεται έμφαση στις εκφράσεις, τις γκριμάτσες, τα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/CgH_Nmysx0_

Συμβουλευτείτε τον φωτογράφο που θα επιλέξετε για το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε και τέλος, μην ξεχάσετε να τον ρωτήστε τον για πράγματα που πιθανά να πρέπει να κρατάτε στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved