Φωτογράφιση νεογέννητου στο σπίτι: Δέκα φωτογραφίες minimal και εντυπωσιακές

Φωτογραφίες νεογέννητων από τη φωτογράφο Sophie Lea.

Φωτογράφιση νεογέννητου στο σπίτι: Δέκα φωτογραφίες minimal και εντυπωσιακές
Instagram / sophieleaphotography

Η φωτογράφιση νεογέννητων γίνεται συνήθως τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό. Η φωτογράφος απαθανατίζει το νέο μέλος της οικογένειας σε στούντιο ή σε σπίτι, κατά προτίμηση τις ώρες που αυτό κοιμάται για να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία.

Η φωτογράφιση νεογέννητων έχει γίνει ακόμα πιο δημοφιλής την εποχή των social media. Γονείς και φωτογράφοι δημοσιεύουν φωτογραφίες των μωρών τους στο Instagram και πλέον οι ιδέες και οι επιλογές είναι πολλές.

Οι φωτογραφίες της Sophie Lea

Η Sophie Lea είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων. Η επαγγελματική της ενασχόληση με τη φωτογραφία ξεκίνησε από όταν ακόμα ήταν 20 χρονιών, 17 χρόνια πριν. Από φωτογράφος πορτρέτων σταδιακά επικεντρώθηκε περισσότερο στη φωτογράφιση νεογέννητων, για το οποίο έπαιξε ρόλο και ο ερχομός των παιδιών της.

Η φωτογράφος είναι μητέρα τριών παιδιών και όπως αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα είναι όταν δεν βρίσκεται πίσω από μία κάμερα, απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της, την γάτα της και τους φίλους της.

https://www.instagram.com/p/Cd-baUYhrx1

Η Sophie Lea έχει δημιουργήσει έναν Instagram λογαριασμό όπου δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες και ο λογαριασμός έχει πάνω από 5 χιλιάδες φωτογραφίες μωρών και μεγαλύτερων παιδιών.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με νεογέννητα στο σπίτι λίγες μέρες μετά τον τοκετό. Η φωτογράφος ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση στο στιλ των φωτογραφιών της κάτι που κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved