Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται

Οι φωτογραφίες της Emily είναι μίνιμαλ και υπέροχες.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται
Instagram / emilynovakphotography

Η Emily Novac είναι επαγγελματίας φωτογράφος μωρών από το 2016. Έχει το δικό της στούντιο και έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες νεογέννητα και μωρά μεγαλύτερης ηλικίας.

«Με ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το να τραβήξω απλώς μερικές φωτογραφίες» γράφει η φωτογράφος στην ιστοσελίδα της και συμπληρώνει «θέλω να σας προσφέρω όμορφες αναμνήσεις από όλα τα σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της οικογένειάς σας και όχι μόνο στη γέννηση του μωρού σας»

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αν και στουντιακές είναι αρκετά μίνιμαλ. Η Emily δίνει προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και τις εντυπώσεις κλέβουν οι εκφράσεις των μωρών που φωτογραφίζει.

Η φωτογράφος μοιράζεται αρκετές από τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram ο οποίος και θυμίζει ένα ιδιαίτερο χρωματιστό portfolio.

https://www.instagram.com/p/Ciixus7rUJV

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με μωράκια που κοιμούνται γαλήνια. Το σκηνικό είναι απλό και περιλαμβάνει συνήθως κάποιο σεντόνι ή κουβερτάκι σε διάφορα χρώματα.

Συμβουλές για την επαγγελματική φωτογράφιση του νεογέννητου

  • Αρχικά είναι σημαντικό να βρείτε έναν φωτογράφου του οποίου η δουλειά σας αρέσει καις ας εκφράζει. Συζητήστε μαζί του τι θα θέλατε και αφήστε το να σας προτείνει και εκείνος τις ιδέες τους.
  • Η φωτογράφιση γίνεται συνήθως όταν το νεογέννητο κοιμάται, αφενός για να μην ταλαιπωρηθεί το ίδιο και αφετέρου για να κυλήσει πιο ομαλά και εύκολα η όλη διαδικασία.
  • Καλό είναι να έχετε ταΐσει και να έχετε αλλάξει το μωρό πριν τη φωτογράφηση.
  • Ρωτήστε τον φωτογράφο εάν θα χρειαστεί να κρατάτε κι εσείς κάτι στο στούντιο της φωτογράφισης.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved