Νεογέννητα στην αγκαλιά των μπαμπάδων τους – Μοναδικές φωτογραφίες

Στιγμιότυπα από δύο φωτογράφους τοκετού.

Νεογέννητα στην αγκαλιά των μπαμπάδων τους – Μοναδικές φωτογραφίες
Instagram / fotografie_eweliny

Οι μπαμπάδες συμμετέχουν πλέον πολύ πιο ενεργά και ουσιαστικά στην ανατροφή των παιδιών σε σχέση με μερικές δεκαετίες πριν και το ίδιο συμβαίνει και στη διαδικασία του τοκετού. Χρόνια πριν θεωρούνταν απαγορευτικό ο άντρας να είναι παρών στον τοκετό, ο οποίος και θεωρούνταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.

Σήμερα, πολλοί είναι οι μπαμπάδες που συνειδητά βρίσκονται στο πλευρό των συντρόφων τους στη γέννα και είναι παρόντες σε όλα τα στάδια του τοκετού. Τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές ο μπαμπάς είναι στήριγμα, η ήρεμη δύναμη που βοηθά τη μαμά να μείνει συγκεντρωμένη και ψύχραιμη.

Φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους από καταξιωμένες φωτογράφους

Η φωτογράφηση τοκετού είναι trend τα τελευταία χρόνια και πολλοί επαγγελματίες ασχολούνται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας. Η Monet Nicole και η Eweliny είναι δύο φωτογράφοι γνωστές για τη δουλειά τους και τα προφίλ τους στο Instagram μας δίνουν μία ιδέα για τα στιγμιότυπα που απαθανατίζουν. Ανάμεσα στις φωτογραφίες τους που ξεχωρίζουν, αυτές μπαμπάδων με το νεογέννητο μωρό τους αγκαλιά.

Οι φωτογραφίες της Monet Nicole

H Monet Nicole είναι μαία και φωτογράφος και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά της γέννας. Οι περισσότερες γέννες που έχει παρευρεθεί είναι στο σπίτι και απαθανατίζει κάθε στάδιο του τοκετού.

Οι φωτογραφίες της Eweliny

Η Eweliny ξεκινήσε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφηση νεογέννητων μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Οι γιοι της είναι για εκείνη όπως αναφέρει η κινητήριος δύναμή της και η έμπνευσή της.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τα νεογέννητα στο σπίτι τους ή στο μαιευτήριο έως 48 ώρες μετά τον τοκετό. Οι φωτογραφίες της μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, είναι μινιμαλ και με φυσικό φωτισμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved