Πορτρέτα νεογέννητων διδύμων – Απλά υπέροχα

H φωτογράφος Lindsay απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με τα δίδυμα νεογέννητα.

Πορτρέτα νεογέννητων διδύμων – Απλά υπέροχα
Instagram / tailsandwingsphoto

Ο λογαριασμός Tails and Wings στο Instagram έχει πάνω από χίλιες φωτογραφίες νεογέννητων, εγκύων και γονιών με τα μωρά τους. Πίσω από τις φωτογραφίες αυτές βρίσκεται η κι μέλλουσα μαμά Lindsay. Η φωτογράφος γράφει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Τα μωρά έρχονται στον κόσμο με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην ψυχή σου». Η πρόταση αυτή αποτυπώνει και τον τρόπο που η φωτογράφος προσεγγίζει τις φωτογραφίες της.

Η Lindsay προτιμά τις κοντινές λήψεις και ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση αποφεύγοντας να χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props, κοστούμια ή εντυπωσιακά σκηνικά. Δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, τις εκφράσεις και στο συναίσθημα της στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CZfVwnivUIu

Πορτρέτα νεογέννητων διδύμων

Από τις φωτογραφίες που ξεχειλίζουν στο προφίλ Instagram Tails and Wings είναι αυτές με νεογέννητα δίδυμα. Η Lindsay φωτογραφίζει τα μωρά λίγες μέρες μετά τη γέννησή τους και το αποτέλεσμα είναι το εντυπωσιακό που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Δίδυμα: Μαζί από το πρώτο λεπτό, από την πρώτη στιγμή

Τα δίδυμα γεννιούνται και μεγαλώνουν μαζί. Αναπτύσσουν από την περίοδο της εγκυμουνης ακόμα ένα ισχύρό δέσιμο το οποίο μεγαλώνοντας γίνεται πιο ισχυρό.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι λόγοι που κάνουν τα δίδυμα τόσο ξεχωριστά. Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των διδύμων αναπτύσσουν μία δική του γλώσσα, τη γνωστή κρυπτοφασία, ήδη από την 14η εβδομάδα κύησης. Η γλώσσα αυτή βοηθάει τη μεταξύ τους επικοινωνία και ξεχνιέται όσο τα παιδά μεγαλώνουν. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι οι μαμάδες διδύμων ζουν περισσότερο, έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να ξανακάνουν δίδυμα. Τέλος, τα δίδυμα μπορούν να γεννηθούν με μερικά λεπτά διαφορά ή και μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και διαφορετικό χρώμα δέρματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved