Το concept φωτογράφισης που αγαπούν οι γονείς τις γιορτές

Μία φωτογραφία που αξίζει μία θέση και στο δικό σας γιορτινό άλμπουμ.

Το concept φωτογράφισης που αγαπούν οι γονείς τις γιορτές
Instagram / the.scott.squad

Οι πρώτες γιορτές με το μωρό είναι ξεχωριστές και φυσικά οι γονείς τραβούν αμέτρητες φωτογραφίες για να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή. Άλλοι φωτογραφίζουν το μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλοι αγοράζουν γιορτινά outfits και ντύνουν το νέο μέλος της οικογένειας αγιοβασιλάκι, χιονάνθρωπο ή ρούντολφ για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα ακόμα concept φωτογράφισης το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές. Η περίφημη φωτογραφία με τον μπισκότο χιονάνθρωπο.

https://www.instagram.com/p/Cl3-2KFJu_r

Γονείς κρατούν ένα δαγκωμένο μπισκότο χιονάνθρωπο στο χέρι ενώ το μωρό είναι ξαπλωμένο στην κούνια, στην καλαθούνα ή κάπου αλλού. Ο μπαμπάς ή η μαμά κρατά το μπισκότο σε τέτοια απόσταση και από την κατάλληλη γωνία, ώστε στη φωτογραφία να φαίνεται ότι το σώμα του χιονάνθρωπου είναι ουσιαστικά το σώμα του μωρού.

Οι γονείς δημοσιεύουν τις φωτογραφίες στα Social Media και το Instagram είναι γεμάτο με τέτοιες φωτογραφίες μωρών κάθε ηλικίας.

Μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

Πώς θα φωτογραφίσετε κι εσείς το μωρό σας

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπισκότο χιονάνθρωπο. Μπορείτε να τα φτιάξετε εσείς ακολουθώντας τις οδηγίες που σας είχαμε δείξει εδώ. Εάν δεν θέλετε να μπείτε στην κουζίνα, μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμα μπισκότα από κάποιον φούρνο ή ζαχαροπλαστείο.

Δαγκώστε το μπισκότο στο σημείο που είναι το κεφάλι του χιονάνθρωπου με προσοχή για να μην διαλυθεί ολόκληρο το μπισκότο και κρατήστε το σε τέτοια απόσταση σε σχέση με το χέρι που κρατάτε το κινητό ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως και στις παραπάνω φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved