Ασπρόμαυρες, κοντινές και υπέροχες φωτογραφίες τοκετού

Η Alessandra Corveloni απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

Ασπρόμαυρες, κοντινές και υπέροχες φωτογραφίες τοκετού
Instagram / alessandracorveloni

Η Alessandra Corveloni είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει βραβευτεί για τη δουλειά της και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αναδεικνύουν πρόσωπα, συναισθήματα και ιδιαίτερες στιγμές στα δωμάτια τοκετού.

https://www.instagram.com/p/Cl0wuLhOHkX

«Καταγράφω σε εικόνες τις μνήμες που μία μέρα θα αφηγηθείτε στα παιδιά σας, στα εγγόνια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στιγμές μοναδικές που δεν θα επαναληφθούν» αναφέρει στην ιστοσελίδα της μεταξύ άλλων.

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες, λίγο σκοτεινές και πολύ ατμοσφαιρικές. Αποτυπώνουν στιγμιότυπα από κάθε στάδιο του τοκετού: την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, τις πρώτες αγκαλιές με το μωρό.

https://www.instagram.com/p/ClYUwbQuvTZ

«Πάντα ήμουν παθιασμένη με τη φωτογραφία, και χαίρομαι που συνδυάζω το πάθος μου αυτό με μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής: τη Γέννηση. Μια στιγμή που σηματοδοτεί την ανάδυση μιας νέας οικογένειας, την αρχή ενός νέου ταξιδιού, την άφιξη μιας νέας ζωής.» αναφέρει.

Η Alessandra έχει μιλήσει επίσης και για τη δυσκολία του συγκεκριμένου είδους φωτογραφίας, το οποίο περιγράφει ως «μία τεχνικά επίπονο αποστολή σε πολλά μέτωπα». Χρειάζεται συγκέντρωση, ταχύτητα, ψυχραιμία, εμπειρία. Και αυτές οι δυσκολίες είναι που κάνουν το αποτέλεσμα τόσο ξεχωριστό.

Οι κοντινές φωτογραφίες της Alessandra Corveloni

H Alessandra Corveloni αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram και από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι κοντινές φωτογραφίες που εστιάζουν στα πρόσωπα μαμάδων, μπαμπάδων και μωρών.

Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved