Ασπρόμαυρα πορτρέτα μαμάδων στην αίθουσα τοκετού

Ιδιαίτερες φωτογραφίες τοκετού από την Barbara Aviz.

Ασπρόμαυρα πορτρέτα μαμάδων στην αίθουσα τοκετού
Instagram / barbaraaviz

Η Barbara Aviz στα 36 της χρόνια θεωρείται μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες φωτογράφους τοκετού στη Βραζιλία. Έχει βραβευτεί για τη δουλειά της και οι φωτογραφίες της έχουν κάνει πολλές φορές τον γύρο του διαδικτύου.

Στις αρχές του 2022 κέρδισε το πρώτο βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία τοκετού στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Τοκετού. Η φωτογραφία της έχει τίτλο «Άγγιγμα ψυχής» και δείχνει μία μαμά που μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό της, να το κρατά αγκαλιά κοντά στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Ca5a6twFJLN

Η φωτογράφος ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία το 2009 και από το 2012 φωτοραφίζει αποκλειστικά γονείς και νεογέννητα στην αίθουσα τοκετού. Στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

«Για χρόνια ασχολούμουν με τη φωτογραφία γενικά, μέχρι να εξειδικευτώ στην οικογενειακή φωτογραφία. Η πρώτη γέννα που φωτογράφισα ήταν το 2012 και από τότε έχω χάσει το μέτρημα από τις εκατοντάδες γεννήσεις και τις οικογένειες που έχω φωτογραφίσει μέχρι και σήμερα».

Ο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες μαμάδων στην αίθουσα τοκετού. Οι περισσότερες είναι κοντινές , ασπρόμαυρες και ξεχωρίζουν ακριβώς γιατί αποτυπώνουν τα συναισθήματα της νέας μαμάς, τη συγκίνηση και τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο.

Βέβαια δε λείπουν και εκείνες που αποτυπώνουν στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού, όπως η παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/CTFWFwsF_SW

… αλλά και οι φωτογραφίες με μπαμπάδες στην αίθουσα τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CANOfsiF8lL
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved