Φωτογράφος απαθανατίζει απίθανα στιγμιότυπα με νεογέννητα μωρά

Οι φωτογραφίες νεογέννητων της Monet Nicole είναι πολύ ιδιαίτερες.

Φωτογράφος απαθανατίζει απίθανα στιγμιότυπα με νεογέννητα μωρά
Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι μαία, μαμά και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι γέννες των τριών της παιδιών την άλλαξαν ως άνθρωπο και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνες τις στιγμές που τα πήρε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Για αυτό και έγινε φωτογράφος τοκετού, για να απαθανατίζει τις στιγμές αυτές και να τις κρατά ζωντανές μέσα από τις φωτογραφίες της.

Η Monet έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τη δουλειά της. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν τις στιγμές του τοκετού όπως ακριβώς είναι χωρίς φίλτρα και ωραιοποίηση.

https://www.instagram.com/p/CfUcj47J0BD

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία.

Από εκείνες που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες νεογέννητων. Η Monet δεν απαθανατίζει μόνο τα στιγμιότυπα της γέννας, αλλά τραβάει και φωτογραφίες μωρών δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή της. Η φωτογράφος έχει παρευρεθεί σε όλων των ειδών τους τοκετούς (τοκετός στο νερό, τοκετός στο μαιευτήριο, φυσιολογικός τοκετός κ.α.) και οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τη μαγεία του κάθε ενός.

https://www.instagram.com/p/CeACKR3rXsb

Τα μωρά που φωτογραφίζει είναι μικροσκοπικά και αξιολάτρευτα. Εμείς ανατρέξαμε στο προφίλ της και στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved