Τα πρόσωπα των μωρών όταν γεννιούνται - Ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων

Οι φωτογραφίες της Alessandra Corveloni αποτυπώνουν τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο, δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό.

Τα πρόσωπα των μωρών όταν γεννιούνται - Ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων
Instagram / alessandracorveloni

Ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική και πολλοί είναι οι γονείς τα τελευταία χρόνια που ζητούν από επαγγελματίες φωτογράφους να παρευρεθούν στη γέννα για να απαθανατίσουν τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Οι φωτογράφοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας σε όλα τα στάδια του τοκετού και απαθανατίζουν την αναμονή, την αγωνία, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται και όλη τη χαρά και τη συγκίνηση που ακολουθεί.

Οι φωτογραφίες της Alessandra Corveloni από το δωμάτιο τοκετού

Η Alessandra Corveloni είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος γέννας. Είναι και η ίδια μαμά και μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας. Η φωτογράφος έχει δώσει το «παρών» σε γέννες δεκάδων γυναικών και στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Οι περισσότερες είναι ασπρόμαυρες και ξεχωρίζουν εκείνες που εστιάζουν στις εκφράσεις και στα πρόσωπα των παιδιών όταν γεννιούνται.

https://www.instagram.com/p/Cg9kOGouVzT

Οι φωτογραφίες της Alessandra ξεχωρίζουν ακριβώς γιατί αποτυπώνουν τη στιγμή χωρίς φίλτρα, αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

Εξίσου ιδιαίτερες είναι και οι φωτογραφίες με γονείς που κρατούν στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα μωρά του. Η συγκίνηση, η ανακούφιση και η χαρά δεν κρύβονται, συναισθήματα που μέσα από αυτές τις φωτογραφίες μένουν ζωντανά για μία ζωή.

Η Alessandra ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της. Στο Instagram οι ακόλουθοι της φωτογράφοι ανέρχονται στους 8.000 χιλιάδες και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

https://www.instagram.com/p/ChsCeA8ltGU
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved