Ασπρόμαυρα πορτρέτα νεογέννητων με τις πρώτες τους γκριμάτσες

Μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους - Έντεκα υπέροχα πορτρέτα νεογέννητων

Ασπρόμαυρα πορτρέτα νεογέννητων με τις πρώτες τους γκριμάτσες
Instagram / evarosebirth

Η φωτογράφιση τοκετού είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Επαγγελματίες φωτογράφοι παρευρίσκονται σε όλα τα στάδια του τοκετού και απαθανατίζουν τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα. Μόλις το μωρό γεννηθεί τραβούν τις πρώτες του φωτογραφίες, τις πρώτες του γκριμάτσες, την πρώτη φορά που η μαμά του το παίρνει αγκαλιά.

Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη μαγεία του τοκετού και είναι πολύ δημοφιλείς και στο Instagram. Φωτογράφοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης, δημοσιεύουν φωτογραφίες που έχουν τραβήξει από τον τοκετό στο μαιευτήριο ή και στο σπίτι.

Τα ιδιαίτερα πορτρέτα νεογέννητων της Eva Rose

Η Eva Rose έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη φωτογράφιση τοκετού. Η ίδια γράφει στο προφίλ της στο Instagram:

«Στόχος μου είναι εξοικείωση του κόσμου με μία από τις πιο σπουδαίες εμπειρίες ζωής, το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί»

Η φωτογράφος έχει πάνω από 195.000 ακολούθους στο Instagram και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes. Προτιμά τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ στο portfolio της περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού.

Από τα πιο εντυπωσιακά είναι τα πορτρέτα νεογέννητων. Μωρά δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους παίρνουν κάθε είδους γκριμάτσα και η φωτογράφος τα απαθανατίζει.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved