Δέκα φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Η Rianna Cross απαθανατίζει τις στιγμές του τοκετού με τον δικό της τρόπο.

Δέκα φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Η φωτογράφιση τοκετού είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφος να απαθανατίσουν τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας.

Οι φωτογράφοι τοκετού είναι παρόντες σε όλη τη διαδικασία, από το προπαρασκευαστικό στάδιο μέχρι και μετά τον τοκετό. Έχουν την εμπειρία και τη γνώση να αποτυπώσουν συναισθήματα και στιγμές και το αποτέλεσμα είναι φωτογραφίες εντυπωσιακές που κόβουν την ανάσα.

Η Rianna Cross είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει δημιουργήσει το Birthspoke και αναλαμβάνει να φωτογραφίσει στιγμές του τοκετού, αλλά και γενικά από το ταξίδι της μητρότητας.

«Η γέννα και η μητρότητα σου κόβουν την ανάσα. Είναι ένα μοναδικό ταξίδι που σου αλλάζει τη ζωή και μοιάζει σαν να είσαι στο τρενάκι του τρόμου. Μαζί μπορούμε να αποτυπώσουμε την ιστορία σου ακριβώς όπως είναι. Τα καλά, τα κακά, τα αληθινά» γράφει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Η Rianna έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της. Μία από τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις της ήταν για την παρακάτω φωτογραφία. Μία γυναίκα είναι έτοιμη να γεννήσει και στο σπίτι. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, το στήριγμά της.

nikitiries-fotografies-gennisis-2021-15.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Rianna Cross

Δέκα φωτογραφίες τοκετού από την βραβευμένη φωτογράφο

Η Rianna δημοσιεύσει πολλές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει στον Instagram λογαριασμό Birthspoke. Οι φωτογραφίες της ποικίλουν. Κάποιες όπως η παρακάτω δείχνουν μωρά να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CT6pwhrJxvT

Από τις πιο εντυπωσιακές είναι αναμφίβολα, οι φωτογραφίες τοκετού. Είναι τόσο αληθινές, τόσο «δυνατές» που κόβουν την ανάσα.

Δείτε τις δέκα που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved