Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της

Με μια φωτογραφία που δείχνει την μητέρα της πριν πολλά χρόνια, θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της

Η ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, θέλησε να εκφράσει την αγάπη που έχει για εκείνη και την ευγνωμοσύνη της. Έτσι η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα της βάφτισής της, που δείχνει τη μητέρα της να προσπαθεί να την ντύσει. Τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα τρυφερό και συνάμα συγκινητικό, μήνυμα.

pegki-trikalioti.jpg

instagram @peggy_trikalioti_official

«4/4 και η μαμά έχει γενέθλια….αυτός ο Άγιος άνθρωπος…στην φωτο αυτή μόλις με έχουν βαφτίσει και προσπαθεί να μου φορέσει τα βαφτιστικά….όπου έκλαιγα γοερά καθόλη την διάρκεια…(μάλλον όχι παράξενο για εμένα…) Η μαμά μου μεγαλώνει άλλο έναν χρόνο και είναι εδώ κοντά μας…αυτό και αν είναι ευτυχια… γιατί όταν έφυγε ο μπαμπάς και της ζητήσαμε να προσέχει….μας είπε «εγω να ξέρετε θα μείνω δίπλα σας όσο περισσότερο μπορώ…για να έχετε τουλάχιστον έναν γονιό….»…και το κρατάει… Σε ευχαριστούμε μαμά…. Χρόνια σου πολλά!».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Θανάση Δόση. Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Φραντζέσκα.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μητέρα όπως και το ότι θα έκανε τα πάντα για να καταφέρει να κρατήσει στα χέρια της το δικό της παιδί.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Αγνώριστη στα 13 της με κοντό μαλλί και γυαλιά ( φώτο)

Η ομοιότητας της κόρης της με τον σύντροφό της

«Η κόρη μου Φραντζέσκα θα γίνει 11 ετών και μοιάζει πολύ στον πατέρα της. Είμαι αυστηρή με την κόρη μου, αλλά δεν είμαι ακραία. Πολύ συχνά επικοινωνώ με γυναίκες οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Σε μένα συνέβη αυτό το θαύμα. Δεν πειράζει αν δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει παιδί. Δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι κάποιος να κάνει παιδί ή να υιοθετήσει. Η μητρότητα ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει», είχε αναφέρει σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Ελένη

Η κόρη της θέλει να παντρευτεί τον πατέρα της και να την παραδώσει εκείνη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Ελένη» για τον γάμο και την στάση ζωής της και για το τι της λέει η κόρη της.

«Θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της, αν γίνει τώρα ο γάμος θα με παραδώσει η κόρη μου. Δεν είμαι αρνητική, απλά δεν έτυχε, δεν είχα ονειρευτεί να παντρευτώ».

"Πόσο μεγάλωσες" - Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φωτογραφίζει την μονάκριβη κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved