"Πόσο μεγάλωσες" - Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φωτογραφίζει την μονάκριβη κόρη της

Μια υπέροχη φωτογραφία δημοσίευσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της.

"Πόσο μεγάλωσες" - Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φωτογραφίζει την μονάκριβη κόρη της

Το μονάκριβο αγγελούδι της που όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, αναμφισβήτητα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της έχει κάνει δώρο ο Θεός αλλά και ο σύντροφός της, Θανάσης Δόσης.

Κάποια στιγμή μάλιστα αυτό είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό για την αξιολάτρευτη, Φραντζέσκα. "Μονάκριβη μου... Εσύ ήσουν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα της δεκαετίας που μόλις έφυγε... Αλλά και της καινούργιας που ξεκινάει... Εσύ και ο πατέρας σου αγάπη μου! Αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα εκεί ορθάνοιχτη για εσένα θησαυρέ μου! Χρόνια μας πολλά!".


https://www.instagram.com/p/B6wMsjyFPQJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Φραντζέσκα είναι πια 9 ετών και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μεγάλωσε αρκετά και μάκρυναν πολύ τα μαλλιά της.

Ο χρόνος περνάει γρήγορα για όλες τις μαμάδες. Βλέποντας τα παιδιά τους μέρα με τη μέρα, διαπιστώνουν πόσο μεγαλώνουν, πόσο ωριμάζουν και πόσο εξελίσσονται. Τα παιδιά, όπως λέμε και εμείς πολλές φορές εδώ στο Mothersblog, είναι σαν τα λουλούδια που ανθίζουν.

Έτσι έχει ανθίσει και η κόρη της καταξιωμένης ηθοποιού.

Ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν καθόλου εύκολος. Μάλιστα όπως έχει πει και η ίδια, της είχαν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να κάνει παιδί. Κάτι που η ίδια δεν δέχτηκε ποτέ και ίσως και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που έγινε μητέρα.

Δείτε τις υπέροχες αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved