Πέγκυ Τρικαλιώτη: Πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο για πρώτη φορά φέτος

Ποιο ήταν το σχόλιό της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο για πρώτη φορά φέτος

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη είναι στην εφηβεία. Πηγαίνει στην ΣΤ’ Δημοτικού και περνά την μητέρα της στο ύψος δύο πόντους.

Η ηθοποιός, όπως οι περισσότεροι γονείς, δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Έγραψε χαρακτηριστικά την πρώτη ημέρα του σχολείου:

pegki-trikalioti-kori-(3).jpg

«Έκτη δημοτικού….και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;; Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα….Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν «σχολικές χρονιές» #mygirl #mylife #mylove #firstdayofschool #loveher», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ποστ της κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CxCoTarolfr/

Λόγω της φύσης της δουλειάς της έχει άστατο ωράριο και συχνά δεν συμπίπτει με αυτό της κόρης της.

Προχθές λοιπόν η ηθοποιός πήγε για πρώτη φορά φέτος στο σχολείο για να πάρει τη Φραντζέσκα. Και κάθε άλλο παρά περήφανη ένιωσε γι' αυτό. «Μάνα παράδειγμα…Ήρθα να πάρω το παιδί μου από το σχολείο για πρώτη φορά φέτος…αξία ανεκτίμητη…», ήταν το σχόλιό της στο insta story που ανέβασε.

trikalioti.jpg

« Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς την κόρη μου»

Η ηθοποιός πάντα μιλάει για την έφηβη- πια - κόρη της στις συνεντεύξεις της και πώς έχει αλλάξει η ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CokPf42oGaB/

«Κάθε φορά που αναφέρομαι ή που μιλάνε για την κόρη μου… συγκινούμαι. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά που δεν είναι μωρό. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει η Φραντζέσκα στην καθημερινότητά της, ούτε εγώ μέσα στο χάος και την τρέλα μιας καθημερινότητας να της το εκφράζω καθημερινά, αλλά η ύπαρξή της για μένα είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί, δηλαδή, εγώ ως προσωπικότητα δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί γιατί νομίζω πως κάποιος μου την έστειλε. Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved