Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της τη φωτογράφισε στο πλατό - Το σχόλιό της για τη μελαγχολία στο βλέμμα

Η ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία που τράβηξε η μοναχοκόρη της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της τη φωτογράφισε στο πλατό - Το σχόλιό της για τη μελαγχολία στο βλέμμα

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε χθες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της που τράβηξε η κόρη της, Φραντζέσκα.

Βλέποντας τη, διέκρινε μια μελαγχολία στο βλέμμα όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε: «Φωτογραφία από τα χεράκια της Φρανού μου χτες στο πλατό… μια μελαγχολία κάπου εκεί μέσα στα μάτια…ποιος ξέρει….δεν την ένιωθα…μόνο την παρατήρησα τώρα…#mygirl #mylife #showtime #nofilter #melancolia #moodoftheday».

https://www.instagram.com/p/C0rPj2Mo46Y/

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έφηβη κόρη της.

«Κάθε φορά που αναφέρομαι ή που μιλάνε για την κόρη μου… συγκινούμαι. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά που δεν είναι μωρό. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει η Φραντζέσκα στην καθημερινότητά της, ούτε εγώ μέσα στο χάος και την τρέλα μιας καθημερινότητας να της το εκφράζω καθημερινά, αλλά η ύπαρξή της για μένα είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί, δηλαδή, εγώ ως προσωπικότητα δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί γιατί νομίζω πως κάποιος μου την έστειλε. Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή», είπε εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/Cutwgeuo9mx/

Ο ρόλος της μητρότητας στη ζωή της

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος και για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει μεταξύ άλλων:

«Η κόρη μου Φραντζέσκα θα γίνει 11 ετών και μοιάζει πολύ στον πατέρα της. Είμαι αυστηρή με την κόρη μου αλλά δεν είμαι ακραία. Πολύ συχνά επικοινωνώ με γυναίκες οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Σε μένα συνέβη αυτό το θαύμα. Δεν πειράζει αν δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει παιδί. Δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι κάποιος να κάνει παιδί ή να υιοθετήσει. Η μητρότητα ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει», είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CxCoTarolfr/

Και παραδέχθηκε με ειλικρίνεια: «Ζήλευα μαμάδες που έβλεπα στο δρόμο και όταν το κατάλαβα συνειδητοποίησα πως μπορούσα να έχω σκοτεινές σκέψεις».

Αναφορικά με τον σύζυγό της δήλωσε η ηθοποιός: «Ο άντρας μου είναι το λιμάνι μου, εκεί θα βγάλω το παράπονό μου και θα με ακούσει. Είναι σπουδαίος μπαμπάς, είναι σαν τον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/CtWugxpI8F8/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved