Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της διαβάζει στο δωμάτιό της - Το λευκό κυριαρχεί στη διακόσμηση

« Η Φραν διαβάζει», σχολίασε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της διαβάζει στο δωμάτιό της - Το λευκό κυριαρχεί στη διακόσμηση

H Πέγκυ Τρικαλιώτη το τελευταίο διάστημα μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της.

Τις προάλλες είχε ανεβάσει σε insta story τη Φραντζέσκα να διαβάζει με τον μπαμπά της ενώ εκείνη ετοιμάζονταν για το θέατρο.

trikalioti.jpg

Χθες, ανέβασε κι άλλο στιγμιότυπο της μοναχοκόρης της, πάλι να διαβάζει, με τη διαφορά ότι ήταν στο δωμάτιό της, μόνη της.

trikalioti-peggy.jpg

Όπως, βλέπετε, η Φραντζέσκα μελετάει στο δωμάτιό της, όπου κυριαρχεί το λευκό και το απαλό ροζ.Φοράει ακουστικά και προφανώς δεν έχει πάρει είδηση τη μητέρα της.

«Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα»

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στις συνεντεύξεις της για τον τρόπο που άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CxCoTarolfr/

«Οι χαρές που βίωσα στη ζωή μου είναι όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, όταν γέννησα και κράτησα την κόρη μου στα χέρια μου. Μετά τον ερχομό του παιδιού άλλαξαν πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς ζούσα τόσα χρόνια στο ισόγειο και όχι στον πάνω όροφο. Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα, ήμουν πολύ ερωτευμένη όταν την έκανα, προέκυψε στην αρχή της σχέσης μας», είπε πρόσφατα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Και συνέχισε: «Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη και ήμασταν στην αρχή της σχέσης, είπα στον σύντροφό μου ή θα γίνει τώρα ή ποτέ. Με τον σύντροφό μου είμαστε ‘η μέρα με τη νύχτα’ αλλά είμαστε καλά μαζί. Είμαστε και οι δύο πάνω από την κόρη μας, τώρα που έχω περισσότερη δουλειά, την έχει αναλάβει ο Θανάσης», συμπλήρωσε, τονίζοντας:

https://www.instagram.com/p/Cx7G9LSoxS_/

«Υπάρχει άνθρωπος ειδικός για την κόρη μου που μπορεί να μιλήσουν αν χρειαστεί κάτι. Για ένα διάστημα ο Θανάσης έλειπε για 2,5 χρόνια για επαγγελματικούς λογούς και η κόρη μου νόμιζε ότι είχαμε χωρίσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved