Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της διαβάζει με τον μπαμπά της για τη Φιλική Εταιρεία

Η ηθοποιός τους απαθανάτισε καθώς ετοιμαζόταν για την παράσταση.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της διαβάζει με τον μπαμπά της για τη Φιλική Εταιρεία

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη και του Θανάση Δόση, πηγαίνει στην ΣΤ΄ Δημοτικού.

Για την ηθοποιό φαντάζει σαν χθες που ήταν μωρό και την είχε στην αγκαλιά της.

«Έκτη δημοτικού….και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;; Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα….Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν «σχολικές χρονιές» #mygirl #mylife #mylove #firstdayofschool #loveher», είχε γράψει σε ποστ της με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CxCoTarolfr/

Το διάβασμα και προετοιμασία για την παράσταση

Η ηθοποιός αρκετά συχνά αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με την μοναχοκόρη της.

https://www.instagram.com/p/CokPf42oGaB/

Κυρίως από όμορφες καθημερινές στιγμές που τόσο πολύ εκτιμά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Χθες, λοιπόν, κι ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο θέατρο Αποθήκη όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαντάμ Μποβαρύ, δεν αντιστάθηκε και απαθανάτισε τον σύζυγό της με την Φραντζέσκα να διαβάζουν ιστορία και συγκεκριμένα για την Φιλική Εταιρεία.

trikalioti.jpg

« Κι ενώ ετοιμάζομαι για την παράσταση…Πατέρας και κόρη διαβάζουν για την Φιλική Εταιρεία», σχολίασε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η αγάπη για την κόρη της

«Κάθε φορά που αναφέρομαι ή που μιλάνε για την κόρη μου… συγκινούμαι. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά που δεν είναι μωρό. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει η Φραντζέσκα στην καθημερινότητά της, ούτε εγώ μέσα στο χάος και την τρέλα μιας καθημερινότητας να της το εκφράζω καθημερινά, αλλά η ύπαρξή της για μένα είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί, δηλαδή, εγώ ως προσωπικότητα δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί γιατί νομίζω πως κάποιος μου την έστειλε. Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved