Πέγκυ Τρικαλιώτη: Αγνώριστη στα 13 της με κοντό μαλλί και γυαλιά ( φώτο)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός από τα χρόνια της εφηβείας της. 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Αγνώριστη στα 13 της με κοντό μαλλί και γυαλιά ( φώτο)

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες μία φωτογραφία από τα εφηβικά της χρόνια.

Είναι μόλις 13 χρονών, με κοντό μαλλί και ντυμένη στα ροζ! Πραγματικά αγνώριστη.

«Τι να λέμε τώρα….13 χρονών…μαλλί κοντό…γυαλιά σε άλλο επίπεδο…και το ροζ να βγάζει μάτι….πρώτη μου φορά μπροστά σε κοινό τρέμοντας σαν το ψάρι….που να ήξερα ότι το ταξίδι μόλις ξεκινούσε….θα ήθελα να μου ψιθυρίσω τότε «μην ξεχνάς να αναπνέεις αγάπη μου….θα είναι μακρύς ο δρόμος» #lovethatgirl #loveyourself #memories #firstlive #justbreathe», ήταν το σχόλιο της σε αυτή την throwback φωτογραφία «γεμάτη» αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/CuRygi3o592/

Όπως βλέπετε, χρειάζεται να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά του προσώπου για να διαπιστώσετε ότι το νεαρό κορίτσι είναι η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

https://www.instagram.com/p/CuOsMFMoK-y/

Η μητρότητα στη ζωή της

Η ηθοποιός δηλώνει μια ευτυχισμένη και πολύ τυχερή μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού.

https://www.instagram.com/p/CuWhVvDoxBn/

Η Φραντζέσκα είχε τα γενέθλιά της στις 6 Ιουλίου και η Πέγκυ Τρικαλιώτη έγραψε συγκινημένη στον λογαριασμό της στο Instagram: «Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια και 6 ώρες σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου…..είσαι το κορίτσι μου, είσαι η αγάπη μου, είσαι η ψυχή και η καρδιά μου….αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι η πιο σπουδαία μου δασκάλα…. Σε αυτήν την φωτογραφία από το μαιευτήριο (ελάχιστη ώρα αφού είχες γεννηθεί )προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σε αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου…. Και όμως αυτή είναι η δουλειά μου….να σε αφήσω ελεύθερη να πας εκεί που θα επιλέξεις για να εξελιχτείς….και εγώ εδώ πίσω θα είμαι πάντα με την αγκαλιά μου ανοιχτή να επιστρέφεις όποτε θες εσύ….Σε λατρεύω θησαυρέ μου! Χρόνια σου πολλά!🤍🤍🤍🤍🤍🤍».

Έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι τελικά να μείνει έγκυος.

https://www.instagram.com/p/CiCmtLxoVGZ/

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος. Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ… Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους…Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα…» είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή της ΕΡΤ " Δύο στη 1".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved