Κατερίνα Καραβάτου: Να τι κάνει ο Αρίωνας στην παραλία μετά τις βουτιές

Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτο του Αρίωνα από τις διακοπές

Κατερίνα Καραβάτου: Να τι κάνει ο Αρίωνας στην παραλία μετά τις βουτιές

Η Κατερίνα Καραβάτου, είναι μαμά του Αρίωνα και της Αέλιας. Ο Αρίωνας είναι ο μικρός της γιος, που παρά το μικρό της ηλικίας του (6 ετών) είναι πολύ δραστήριο παιδί.

Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει αναρρίχηση, και είναι τρομερός κολυμβητής! Η μαμά Κατερίνα είναι πολύ περήφανη για τον γιο της, και μας δείχνει το μικρό της δελφινάκι, τόσο στη θάλασσα, όσο και έξω στην παραλία την ώρα που ξεκουράζεται τυλιγμένος με την πετσέτα για να έχει σκιά.

katerinakaravatou.jpg

Πριν από λίγες μέρες η γνωστή μαμά, είχε δημοσιεύσει μια υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της, πώς ήταν πριν από πέντε χρόνια, και πώς είναι τώρα.

Σχολιάζοντας:

«Χαχαχα! Σοκ! Σχεδόν το μοναδικό πράγμα που εχει μείνει ίδιο, είναι το μπλουζάκι…. #today vs #5years #ago 📸byAelia».

https://www.instagram.com/p/Cg4FLINDSMn

Στα σχόλια οι ακόλουθοί της σχολίασαν πως και το καλλίγραμμο σώμα της έχει μείνει απαράλαχτο στο χρόνο, και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μαζί της η καλύτερη παρέα, τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες μαζί τους και πρόσφατα δημοσίευσε μια ακόμα, αυτή τη φορά με την αγαπημένη της θεία Ελένη.

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τους κάνει να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας».

Στις φωτογραφίες παρόλο που τα χαρακτηριστικά των παιδιών δεν φαίνονται, χαμογελούν και είναι εμφανές ότι απολαμβάνουν την παρέα της θείας τους, όπως άλλωστε αναφέρει στο μήνυμά της και η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε και άλλα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της Κατερίνας Καραβάτου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved