Ο κούκλος γιος της Κατερίνας Καραβάτου παίζει ποδόσφαιρο & ο τρόπος που σουτάρει είναι αξιολάτρευτος

Καιρό είχαμε να δούμε τον μικρό Αρίωνα εν δράσει!

Ο κούκλος γιος της Κατερίνας Καραβάτου παίζει ποδόσφαιρο & ο τρόπος που σουτάρει είναι αξιολάτρευτος

Πριν μερικές ώρες, η μαμά Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας τον γιο της Αρίωνα να σουτάρει μια μπάλα στον παιδότοπο όπου βρέθηκαν χθες το απόγευμα.

Τώρα θα μας πείτε «Όκ, ένα παιδάκι απλά σουτάρει την μπάλα!». Ναι! Αν απλά σούταρε θα λέγαμε ότι απλά παίζει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Ωστόσο η κραυγή που βγάζει από τον ζήλο και τον ενθουσιασμό που έχει εκείνη τη στιγμή, κάνει αυτό το βίντεο ξεχωριστό.


https://www.instagram.com/p/B8Wn-lgp14S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είδατε που σας το λέγαμε;

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έφεραν στον κόσμο τον Αρίωνα στις τον Μάιο του 2016, περίπου πέντε χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους Αέλιας (Σεπτέμβριος 2011).

Το ζευγάρι δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες ή βίντεο των παιδιών του, φροντίζοντας έτσι να τα κρατά μακριά από τη δημοσίοτητα. Θέλουν να μεγαλώσουν όπως όλα τα παιδιά, διατηρόντας στο ακέραιο την αθωότητα και την παιδικότητά τους.

Δείτε μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved