Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτογραφία του Αρίωνα στη θάλασσα είναι απίθανη

Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα μια όμορφη φωτογραφία του γιου της. 

Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτογραφία του Αρίωνα στη θάλασσα είναι απίθανη

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι διακοπές και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες όχι μόνο δικές της αλλά και των παιδιών της.

Η Αέλια και ο Αρίωνας , που είχαμε καιρό να τους δούμε σε ανάρτηση της μητέρας τους, έχουν αλλάξει αρκετά. Ειδικά ο γιος της, ψήλωσε και άφησε τα μαλλιά του ακόμα πιο μακριά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές από την Άνδρο, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο με τα παιδιά. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην πάει στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που φιλοξενεί ενδιαφέρουσες εκθέσεις.

Μάλιστα κάθε χρόνο βγάζει την ίδια φωτογραφία με την κόρη και τον γιο της.

“ Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη. Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου. “, είχε γράψει η Κατερίνα Καραβάτου μετά την επίσκεψή τoυς στο εν λόγω Μουσείο.

katerinakaravatou1

Οι διακοπές της συνεχίζονται και μαζί οι αναρτήσεις με καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν δημοσίευσε ακόμα μια όμορφη φωτογραφία του γιου της Αρίωνα, ο οποίος είναι στην παραλία και δείχνει απασχολημένος με την σανίδα του.

katerinakaravatou3

Όπως είπαμε δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση που έκανε από τις διακοπές . Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλα στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved