Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της πρωταγωνιστεί στη νέα της ανάρτηση

Μετά από μία μικρή απουσία ενός μηνός, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της και σε αυτή πρωταγωνιστούσε ο γιος της, Αρίωνας.

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της πρωταγωνιστεί στη νέα της ανάρτηση

"Λοιπόν, μετά από μια κάποια απουσία, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό μήνα με αυτόν τον τρόπο. Και θα ήθελα έναν καλό μήνα, παρακαλώ! Για όλους μας!!!", έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου δείχνοντάς μας τον μικρό Αρίωνα να παίζει στην θάλασσα.

Εκτός από την ανάρτηση όμως αυτή, έκανε και κάποια insta stories στα οποία εκτός από την Αρίωνα, διακρίνεται και η Αέλια, η μεγάλη κόρη της παρουσιάστριας. Δυο ζωγραφιές, μία καρδιά και ένα "Σ'αγαπώ μαμά" ήταν εκείνα που μας έδειξε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μας δείξει ότι όσο στραβά και αν ήρθαν στη ζωή της τα πράγματα τους τελευταίους μήνες έχει την αγάπη των παιδιών της και αυτό αρκεί.

Η Κατερίνα Καραβάτου, είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της νέας καθημερινής της εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Mega κάνοντας έτσι μια νέα αρχή και στην επαγγελματική της ζωή.

Η ίδια έχει επιστρέψει και τα παιδιά της έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνουν σε πρόγραμμα μιας και η σχολική χρονιά σε λίγες ημέρες θα αρχίσει.

Πριν αρχίσουν οι φθινοπωρινές αναρτήσεις των παιδιών της όμως, δείτε στη gallery παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε πριν μερικές ώρες. Αυτές που μας ευχήθηκε καλό μήνα με τον μικρό Αρίωνα και φυσικά τις ζωγραφιές που της ετοίμασαν τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved