Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει μετά από καιρό τον γιο της, Αρίωνα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει μετά από καιρό τον γιο της, Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και αρκετό καιρό αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις στο Instagram.

Ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, ήταν πάντα φειδωλή αλλά κατά περιόδους ανέβαζε ορισμένα stories.

Μετά λοιπόν από μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία του γιου της, Αρίωνα, χωρίς κανένα σχόλιο.Ο μικρός με τα μακριά, καστανόξανθα μαλλιά είναι στη θάλασσα και κρατάει ένα κουπί.

katerinakaravatou arionas

Ο μικρός έχει ψηλώσει και όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, φαίνεται να μοιάζει περισσότερο στη μαμά του.

Τα γενέθλια του γιου της

Ο Αρίωνας είχε γενέθλια στις 11 Μαΐου, και η Κατερίνα Καραβάτου, του είχε ευχηθεί μέσα από πρωινή της εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου". Όπως γράφει το gossip-tv εμφανώς συγκινημένη η γλυκιά μαμά του έστειλε τις ευχές της λέγοντας : «Tώρα σε αυτό το σημείο, εκτός από το πολύ περίεργο να έχουμε δηλώσεις του Κρατερού στην εκπομπή που αυτό μου φαίνεται εντελώς παλαβό και επειδή όπως είπε το αφιέρωσε το τραγούδι στα παιδάκια να αφιερώσουμε αν θέλετε και αυτή την εκπομπή στον Αρίωνα που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Σήμερα γίνεται 5, δεν το πιστεύω. Ήθελα κανονικά να το κρατήσω για τις 11:22 γιατί είναι η ώρα που γεννήθηκε αλλά τώρα ήταν πολύ ωραία η πάσα. Χρόνια Πολλά Αρίωνα».

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, προσπαθούν να είναι δίπλα στα παιδιά τους και να μην τα εκθέτουν υπερβολικά στη δημοσιότητα. Ίσως γι΄αυτό και οι αναρτήσεις τους έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα παιδιά του ζευγαριού σε παλιότερες αναρτήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved