Κατερίνα Καραβάτου: Η συζήτηση των παιδιών της και η απίθανη φώτο του Αρίωνα

Ο ένας λατρεύει τον άλλο!

Κατερίνα Καραβάτου: Η συζήτηση των παιδιών της και η απίθανη φώτο του Αρίωνα

Μια φωτογραφία με τον Αρίωνα δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Κατερίνα Καραβάτου. Στη φωτογραφία ο Αρίωνας φαίνεται να έχει ένα τατουάζ με φτερά και μια καρδιά, στην πλάτη του. Η παρουσιάστρια του "Τι λες τώρα" όμως, συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα αυτή τη φωτογραφία δείχνοντας με απλά λόγια πώς είναι η σχέση των παιδιών της και τι πραγματικά σημαίνει αδελφική αγάπη.

"Και μετά βλέπω αυτόν τον τύπο και δε φοβάμαι τίποτα πια. (Αφού το συζήτησαν οι δυο τους, ο Αρίωνας είπε στην Αέλια: σ εμπιστεύομαι, κάνε το καλύτερο. Κι εκείνη είπε με χαμόγελο: θα είναι το καλύτερο! Να μου έχεις εμπιστοσύνη). Και τους έχω κι εγώ.", σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο instagram.

katerinakaravatou 24 9

Ανάμεσα στα αδέρφια δημιουργούνται σχέσεις ζωής κατά τη διάρκεια που μεγαλώνουν μαζί, οι οποίες έχουν γερές βάσεις ακόμα και όταν έρχεται η ενηλικίωση. Φαίνεται λοιπόν ότι η σχέση της Αέλιας και του Αρίωνα έχουν γερές βάσεις. Βάζεις που "χτίζονται" από τώρα που είναι ακόμη μικροί και οι δύο.

Η ζωή της Κατερίνας Καραβάτου με τα δυο παιδιά της

Η παρουσιάστρια σπάνια κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της με τα δυο παιδιά όμως κάθε φορά όταν το κάνει, φροντίζει να περνά και ένα όμορφο μήνυμα ή να δείχνει το πόσο καλή σχέση έχουν τα δυο παιδιά της μεταξύ τους. Όπως συνέβη και αυτή τη φορά. Βέβαια όποιος παρακολουθεί τον λογαριασμό της Κατερίνας Καραβάτου, αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο υπέροχη σχέση έχουν τα παιδιά της και πόσο αγαπημένα είναι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν την Αέλια και τον Αρίωνα μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved