Κατερίνα Καραβάτου: Η Αέλια και ο Αρίωνας κάνουν αναρρίχηση - Δείτε φώτο

Η αναρρίχηση είναι ένα σπορ που λατρεύουν τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου: Η Αέλια και ο Αρίωνας κάνουν αναρρίχηση - Δείτε φώτο

Ήταν το 2016 όταν η 4,5 τότε Αέλια έκανε αναρρίχηση και εμείς βλέπαμε φωτογραφίες της για πρώτη φορά. Έκτοτε δεν είχαμε δει ξανά κάποια ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου που να μαρτυρά ότι η κόρη της συνεχίζει να ανεβαίνει τους τοίχους.

Να όμως, που έξι χρόνια μετά, η παρουσιάστρια, δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο της Αέλιας όσο και του Αρίωνα να κάνουν αναρρίχηση μαζί.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα δυο παιδιά έχουν καταφέρει να ανέβουν πολύ ψηλά στον τοίχο αναρρίχησης που διάλεξαν.

Η αναρρίχηση, για όσους δεν το γνωρίζουν δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αξία της συνεργασίας και τη σχέση εμπιστοσύνης προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους (σχοινοσύντροφος).

Όπως αναφέρουν αρκετοί εκπαιδευτές-αναρριχητές) η διαδικασία της αναρρίχησης δεν έχει ως στόχο την εξάλειψη του φόβου, αλλά τη διαχείρισή του. Τα παιδιά μαθαίνουν να κινούνται έξω από τη «ζώνη ασφαλείας» τους και μαθαίνουν ότι η κατανόηση του φόβου είναι μια υγιής διαδικασία ζωής.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Αέλια και ο Αρίωνας, σκαρφαλώνουν με ασφάλεια, σπάνε τους φόβους τους και καταφέρνουν τον στόχο τους.

Δείτε τις όμορφες αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved