Χάρης Χριστόπουλος: Αυτές οι φωτογραφίες με τον γιο του δείχνουν πόσο δοτικός μπαμπάς είναι

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram η Ανίτα Μπραντ.

Χάρης Χριστόπουλος: Αυτές οι φωτογραφίες με τον γιο του δείχνουν πόσο δοτικός μπαμπάς είναι

Ο Χάρης Χριστόπουλος απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά όσο τίποτα. Ο μικρός Χρήστος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και άλλαξε τη ζωή του γνωστού φωτογράφου μία για πάντα. Ήδη το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, ο Χάρης Χριστόπουλος δημοσίευε φωτογραφίες τους από τα ταΐσματα, τα παιχνίδια, ακόμα και όταν του έκανε βρεφικό μασάζ.


https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία και ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξη με τον γιο του γίνεται πιο εμφανής όσο το αγοράκια μεγαλώνει. Μπαμπάς και γιος μπορούν να χαρούν ακόμα περισσότερες δραστηριότητες μαζί, ενώ το αγοράκι το αγοράκι είναι πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό.


https://www.instagram.com/p/CRa57mepP4g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία που έχει ο Χάρης Χριστόπουλος στον γιο του φαίνεται και από μία σειρά υπέροχων φωτογραφιών που δημοσίευσε πρόσφατα η Ανίτα Μπράντ. Η σύζυγος του φωτογράφου ανήρτησε οκτώ φωτογραφίες του διάσημου μπαμπά με το αγοράκι - από όταν ακόμα ήταν νεογέννητο στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, μέχρι και σήμερα- με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα την περασμένη Κυριακή.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Το έχω πει όταν ρωτήθηκα , πως αν δεν είχα βρει τον άνθρωπο που θα με έκανε να νιώσω ότι δεν θα ήμουν ποτέ ο μόνος γονέας στη σχέση μας, μάλλον δεν θα είχα κάνει οικογένεια στη ζωή μου. Βρήκα όμως τον Χαρουλη οποίος με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα κ ήταν ότι καλύτερη απόφαση είχα πάρει ποτέ στη ζωή μου…

Σήμερα γιορτάζουμε αυτούς τους μπαμπάδες που είναι εκεί δίπλα μας, μας κρατάνε το χέρι σφιχτά, που είναι το παράδειγμα για τα παιδάκια μας κ μοιράζονται καθημερινά λίγο η πολύ τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις αλλά κ την απέραντη χαρά τον παιδιών μας!

Θα ήθελα να καλέσω σήμερα κ τον δικό μου μπαμπά, αλλά δεν υπάρχει τηλέφωνο εκεί που είναι…..να πείτε πόσο τους αγαπάτε όσο έχετε την ευκαιρία ακόμα

*ps.: στην τελευταία φωτογραφία (που είναι χαρά του παιδιού) μόνο ένας μπαμπάς θα το σκεφτόταν να το κάνει εμείς η μαμάδες ούτε καν»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved