Aναρτήσεις που ξεχώρισαν την Ημέρα του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες που κέρδισαν πολλά likes

Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε καινούριες φωτογραφίες με τα παιδιά του, είδαμε φωτογραφίες του Γιώργου Χρανιώτη, με τον γιο του και τον Σάκη Τανιμανίδη να εύχεται στον μπαμπά του χρόνια πολλά, δακρύζοντας.

Aναρτήσεις που ξεχώρισαν την Ημέρα του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες που κέρδισαν πολλά likes

Η Ημέρα του Πατέρα πέρασε και έγινε στην κυριολεξία χαμός από αναρτήσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι οι διάσημοι μπαμπάδες που έκαναν αναρτήσεις με αφορμή την τιμητική τους μέρα αλλά πολλές ήταν και οι αναρτήσεις που έκαναν διάσημες μαμάδες για να πουν ένα "ευχαριστώ" στους άνδρες και μπαμπάδες των παιδιών τους και στυλοβάτες της οικογένειάς τους.

Γιώργος Λιάγκας


https://www.instagram.com/p/Ce_ARFiqyP4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μπαμπά του με μία παιδική του φωτογραφία και έπειτα ακολούθησαν κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα παιδιά του, δείχνοντας πόσο δοτικός μπαμπάς είναι ο γνωστός δημοσιογράφος.

Γιώργος Χρανιώτης


https://www.instagram.com/p/Ce_O-KbqHoR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε το ωραιότερο δώρο από τη σύζυγό του, Γεωργία και τον γιο τους. Ατμοσφαιρικές πολαρόιντ φωτογραφίες που δείχνουν το πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι γράφοντας: "Ξύπνησα σήμερα το πρωί και το κορίτσι μου η @gavaskantira ,μου χε ετοιμάσει για την γιορτή μου(που την είχα φυσικά ξεχάσει)το πιο όμορφο δώρο. Φωτογραφικές στιγμές με τον γιο μου ,το Αλέξανδρο. Να θυμόμαστε κάτι σήμερα οι πατεράδες. Σήμερα δεν γιορτάζουμε μόνο εμείς. Σήμερα γιορτάζουν και οι μητέρες των παιδιών μας, αυτές που μας επέτρεψαν να γίνουμε οι μπαμπάδες που είμαστε. Χρόνια σας πολλά λοιπόν ιερά θηλυκά & χρόνια μας πολλά μπαμπάδες"

Σάκης Τανιμανίδης

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να δημοσίευσε αργά το βράδυ φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον σύζυγό της, όμως αυτό που συγκίνησε τον ίδιο τον Σάκη και πολλούς από τους φίλους του, ήταν το βίντεο με το τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα του για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τη μέρα.

Εδώ είναι η φωτογραφία της Χριστίνας, την οποία συνοδεύει με το μήνυμα: "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου", τα κορίτσια μας είναι πολύ τυχερά".

christina mpompa mpampas

Και εδώ το συγκινητικό βίντεο...


https://www.instagram.com/tv/Ce_sHQXjmGU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπήρχαν όμως και άλλες αναρτήσεις με χαρούμενους μπαμπάδες και μαμάδες που έγιναν με αφορμή τη χθεσινή μέρα. Δείτε μερικές παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved