Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγο και τον γιο της

Μπαμπάς και γιος παίρνουν την ίδια πόζα και η make up artist τους φωτογραφίζει.

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγο και τον γιο της

Η Ανίτα Μπραντ είναι αρκετά ενεργή στα social media και εκτός από μυστικά και tips για εκθαμβωτικά μακιγιάζ, ενίοτε μοιράζεται και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο της και τον Χάρη Χριστόπουλο.

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η make up artist δημοσίευσε μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία του γνωστού φωτογράφου και του γιου τους.

«Ο μεγάλος κ ο μικρός μου Valentine #χριστοπουλάκι #christopoulaki #xristopoulaki» έγραψε στην ανάρτησή της. Στη φωτογραφία το αγοράκι είναι ξαπλωμένο ανάσκελά πάνω στον μπαμπά του και οι δύο τους παίρνουν την ίδια πόζα, βάζοντας τα χέρια πάνω από το κεφάλι.

xaris xristopouos gios anita mprant 1

Το τελευταίο διάστημα η Ανίτα Μπραντ δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες του γιου της χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τόσο η ίδια όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος περνούν μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορούν κάνοντας διάφορες δραστηριότητες από μαγειρική, ποδηλατάδες και βόλτες, μέχρι και ταξίδια στο εξωτερικό.

«Έχουμε πετάξει το τελευταίο καιρό τόσο πολύ με το Χριστοπουλάκι που τώρα πια μου φαίνεται ρουτίνα η προετοιμασία κάθε ταξιδιού! Είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκαλεί αρκετό άγχος για γονείς κ ταλαιπωρία για το μωρό ακόμα κ σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο μάλλον σε περίπτωση που ζήσαμε με την χιονοθύελλα τις προηγούμενης βδομάδας. Παρά όμως τις συνθήκες κ την πολύωρη καθυστέρηση κ αναμονή στο αεροπλάνο ο μικρός το άντεξε με πολύ λίγο γκρίνια» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της η γνωστή make up artist.

xaris xristopouos gios anita mprant 8

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον γιο του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved