Χάρης Χριστόπουλος: «Το μαϊμουδάκι μας» - Η νέα φωτογραφία με τον γιο του

Ο γνωστός φωτογράφος μας έχει συνηθίσει στις όμορφες αναρτήσεις με τον γιο του.

Χάρης Χριστόπουλος: «Το μαϊμουδάκι μας» - Η νέα φωτογραφία με τον γιο του

Ο Χάρης Χριστόπουλος απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα όσο τίποτα. Από όταν ακόμα ο γιος τους ήταν μωρό, δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram με στιγμιότυπα από τα παιχνίδια τους, τα ταΐσματα, ακόμα και όταν του έκανε βρεφικό μασάζ.


https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο μεγαλώνει το αγοράκι γίνεται ολοένα και πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό. Ο γνωστός φωτογράφος και ακόμα πιο συχνά η σύζυγός του, δημοσιεύουν φωτογραφίες του μελαχρινού γιου τους και μοιράζονται όσα κάνουν μαζί του στην καθημερινότητά τους.

Η Ανίτα Μπραντ πολλές φορές τον παίρνει μαζί της στην δουλειά, στα ταξίδια ενώ συχνά μοιράζεται με τις μαμάδες φίλες της συμβουλές για την εισαγωγή των στερεών τροφών στη διατροφή του παιδιού και για άλλα μαμαδίστικα θέματα.

anita mprant gios fagito

Ο Χάρης Χριστόπουλος συνήθως δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις ποδηλατάδες τους, αλλά και σελφι εντός και εκτός σπιτιού. Μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία τους δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram της. Στη φωτογραφία, ο Χάρης Χριστόπουλος έχει το «Χριστοπουλάκι» όπως το αποκαλούν αγκαλιά και εκείνος χαμογελάει στον φακό.

«Το μαϊμουδάκι μας» γράφει στην ανάρτησή της η make up artist μίας και το αγοράκι έχει σκαρφαλώσει στον μπαμπά του και έχει γραπωθεί από την αγκαλιά του με χέρια και πόδια.


https://www.instagram.com/p/CcStCp7tx8i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χριστόπουλος – Μπραντ: Στιγμιότυπα με τον γιο τους

Ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις των γονιών του αποδεικνύουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει. Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved