Χάρης Χριστόπουλος: Ο γιος του σε ρόλο μοντέλου – Πώς τον φωτογράφισε

Ο γνωστός φωτογράφος έχει βρει το μοντέλο της ζωής του.

Χάρης Χριστόπουλος: Ο γιος του σε ρόλο μοντέλου – Πώς τον φωτογράφισε

O Χάρης Χριστόπουλος από την ημέρα που έγινε μπαμπάς, ζει την απόλυτη ευτυχία. Απολαμβάνει το νέο του ρόλο με όλο του το είναι και δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται συνεχώς μαζί με τον μικρό Χρήστο.

« Είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή. Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση, είπα πόσο ηλίθιος ήμουν που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε», είχε πει μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ίδιος δηλώνει αθεράπευτα ρομαντικός και θέλει να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα της ζωή του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που άργησε να δημιουργήσει οικογένεια. Ήθελε πρώτα να βρει τον άνθρωπό του και μετά να δημιουργήσει οικογένεια.

harris xristopoulos

Και την επέκτησε.

Το Χριστοπουλάκι του, είναι το επίκεντρο της κοινής ζωής του με την Ανίτα Μπραντ. Και μπορεί εκείνος, αν και φωτογράφος, να μην κάνει συχνές αναρτήσεις με τον γιο του, η σύζυγός του όμως μας αποζημιώνει και με το παραπάνω.

Πέρα από τις αναρτήσεις από την κοπή της πίτας όπου ο μικρός έπεσε με τα μούτρα στη ζάχαρη άχνη, χθες ανέβασε ένα βίντεο και μια φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο και τον γιο τους.

Αυτή τη φορά η μαμά ήταν αυτή που απαθανάτισε τον άντρα της να φωτογραφίζει τον γιο τους στο στούντιο και ο μικρός να ποζάρει με άνεση.


https://www.instagram.com/p/CZzDFwVtYIy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρουμε να θα ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά του, πάντως δείχνει να το απολαμβάνει.

Απολαύστε κι άλλες στιγμές του μικρού Χρήστου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved