Χριστόπουλος - Μπραντ: Με το «Χριστοπουλάκι» τους για ποδηλατάδα

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η ευτυχισμένη μαμά.

Χριστόπουλος - Μπραντ: Με το «Χριστοπουλάκι» τους για ποδηλατάδα

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ξετρελαμένοι με τον μοναχογιό τους. Ο ενός έτους γιος τους, το Χριστοπουλάκι τους, όπως τον αποκαλούν, είναι το επίκεντρο της ζωής τους.

Ο γνωστός φωτογράφος δεν μοιράζεται το ίδιο συχνά όσο η σύζυγός του φωτογραφίες με τον μικρό, ωστόσο αυτές που αναρτά αρκούν για να διαπιστώσει κανείς ότι είναι ο ορισμός του …χαζομπαμπά. Αυτό δε που μπορεί να παρατηρήσει κανείς βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες είναι το μεγάλο χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του όταν είναι δίπλα στον γιο του.


https://www.instagram.com/p/CRa57mepP4g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπαμπάς και γιος κάνουν τα πάντα μαζί όμως σίγουρα οι πιο διασκεδαστικές ώρες είναι αυτές του παιχνιδιού. 'Οσο για τις αγαπημένες τους οικογενειακές δραστηριότητες; Μα φυσικά το ποδήλατο.

‘Εχοντας ειδικό κάθισμα στο ποδήλατό τους, απολαμβάνουν όλοι μαζί τις βόλτες τους σε πάρκα και πλατείες. Μια τέτοια βόλτα έκαναν όλοι μαζί και τις προάλλες με την Ανίτα Μπραντ να δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία που τράβηξε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Εμείς με το Χριστοπουλάκι στο κόσμο μας κάνουμε συζητήσεις κ ο μπαμπάς ως συνήθως φωτογραφίζει ? #χριστοπουλάκι #christopoulaki»,σχολίασε η γνωστή μαμά.


https://www.instagram.com/p/CUPJngGtMgo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση μπαμπά – γιου και μαμάς

Μια ισχυρή πατρική φιγούρα είναι ζωτικής σημασίας για τα αγόρια καθώς μαθαίνουν πώς να χειρίζονται τα συναισθήματά τους, τη σωματική δύναμη και πώς να σέβονται τους άλλους και τον εαυτό τους.

«Οι μητέρες πρέπει να επιτρέπουν στους μπαμπάδες να είναι μπαμπάδες και να έχουν τη δική τους μοναδική σχέση με τα παιδιά τους - και ιδίως με τα αγόρια τους - χωρίς να προσπαθούν να τα χειραγωγήσουν» , ανέφερε η συγγραφέας Noël Janis-Norton στην Daily Mail. «Ένα αγόρι κάποια στιγμή θα χάσει το σεβασμό για την μητέρα του, όταν εκείνη κριτικάρει συνέχεια τον πατέρα του!» λέει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της «Πιο ήρεμα, πιο εύκολα, πιο ευτυχισμένα αγόρια».

Όπως επισημαίνει, οι μητέρες μερικές φορές, χρειάζεται να κάνουν ένα βήμα πίσω, αφήνοντας τους μπαμπάδες να σφυρηλατήσουν ενεργά τη σχέση πατέρα-γιου.

Η σχέση πάντως του Χάρη Χριστόπουλου με τον γιο του, σε αυτή τη φάση της ζωής τους, δεν θα μπορούσε να είναι πιο στενή και ουσιαστική. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει τόσο από τις συνεντεύξεις του φωτογράφου όσο και από τις αναρτήσεις του. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved