Πέννυ Μπαλτατζή: Η φώτο με τον γιο της στα χιόνια (εικόνες)

Δείτε την throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η εγκυμονούσα στο Instagram.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η φώτο με τον γιο της στα χιόνια (εικόνες)

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» σαρώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τη χώρα, ενώ σήμερα έφτασε και στην Αττική με αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου να έχουν ντυθεί στα λευκά.

Οι περισσότεροι αναπόφευκτα θυμηθήκαμε την περσινή 16η Φεβρουαρίου, όταν ήδη από το πρωί το χιόνι είχε καλύψει όλη την πρωτεύουσα. Το ίδιο έκανε και η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία με αφορμή τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για έντονες χιονοπτώσεις ακόμα και στα νότια προάστια της Αττικής, δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία με τον γιο της στα χιόνια από πέρυσι.

«Snow time!!!! Are you ready?» έγραψε κάτω από την φωτογραφία με τον ενός έτους τότε Κάρολο και τον σύζυγό της να παίζουν στα χιόνια.

pennu mpaltatzi xionia gios 3

Πέννυ Μπαλτατζή: Για δεύτερη φορά μαμά σε λίγους μήνες

Η Πέννυ Μπαλτατζή διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη και τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα με μία ανάρτησή της στο Instagram:

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι....

Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχη. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα... Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis

Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα.»

pennu mpaltatzi xionia gios 2

Για την τραγουδίστρια, ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Ο γιος της ήρθε στο κόσμο μετά από μία δύσκολη και πολυετή μάχη με την υπογονιμότητα, κάτι που έχει πολλές φορές μοιραστεί σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δώσει δύναμη σε όσες γυναίκες βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

«Κάθε μια από μας έχει τη δική της ιστορία. Κάποιες ιστορίες είναι πιο βαθιά χαραγμένες από κάποιες άλλες γιατί μας πόνεσαν περισσότερο! Όπως αυτή της βαθιάς κι ανείπωτης απόγνωσης μιας αποβολής. Είναι όμως κομμάτι μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτό.

Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου.

Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση. Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση.

Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος.

Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών

Μετά από αυτό επιτέλους δέχτηκα πως είμαι άνθρωπος που έχει ανάγκη να αγκαλιάσει τον εαυτό του και να τον φροντίσει. Ο Χρήστος μου ήταν πάντα εκεί να μου θυμίζει ότι είναι μαζί μου είτε αποκτήσουμε παιδί, είτε όχι.

Μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος πάλι με μια προσπάθεια, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Ξεκίνησα αντιπηκτικές αμέσως λόγω θρομβοφιλίας και τη συνέχεια την ξέρετε... Ευχαριστώ για τα μηνύματα. Δεν είστε μόνες. Είμαστε όλες.» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της το 2020.

penny baltatzi exomologisi

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με τον γιο της πέρυσι στα χιόνια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved