Πέννυ Μπαλτατζή: Παιχνίδια με τον γιο της στο σπίτι (pics)

Ο γιος της τραγουδίστριας είναι 1,5 ετών και είναι ένα πολύ χαριτωμένο αγοράκι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Παιχνίδια με τον γιο της στο σπίτι (pics)

Ο μικρός Κάρολος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. Η Πέννυ Μπαλτατζή τον έφερε στον κόσμο μετά από πολυετή και δύσκολη μάχη με την υπογονιμότητα, κάτι που έχει πολλές φορές μοιραστεί σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσει δύναμη σε όσες γυναίκες βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τη μητρότητα και από όταν ακόμα ο γιος της ήταν μωρό, αναρτά απίθανες φωτογραφίες του που τραβάει η ίδια ή ο επαγγελματίας φωτογράφος σύζυγός της.

penny mpaltatzi gios 5

Το αγοράκι θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Οκτώβρη και έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι ένα γλυκό και χαριτωμένο αγοράκι που δε σταματά να χαμογελά.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία του γιου της, ανήρτησε η τραγουδίστρια μερικές ημέρες πριν. Η Πέννυ Μπαλτατζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο ενώ έπαιζε με τον μικρό Κάρολο στο σπίτι. Το αγοράκι κυνηγάει σαπουνόφουσκες και λάμπει από χαρά.

penny mpaltatzi gios 1

Διαβάστε επίσης: Δραστηριότητες για παιδιά: Έτσι θα φτιάξετε τις τέλειες σαπουνόφουσκες στο σπίτι

Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού

Mέσα από το παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες, εκφράζονται και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Παράλληλα, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες και ειδικά με τα παιχνίδια που απαιτούν φυσική δραστηριότητα, μαθαίνουν να ελέγχουν καλύτερα το σώμα τους και τις κινήσεις τους.

Επιπλέον, παίζοντας με το βρέφος, το νήπιο ή το παιδί μεγαλύτερης ηλικίας, ενισχύεται το δέσιμο μεταξύ παιδιού και γονέα και το παιδί νιώθει ασφάλεια, ευτυχία και αγάπη.

Τη σπουδαία αυτή σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού φαίνεται να αντιλαμβάνεται και να συμμερίζεται και η τραγουδίστρια, καθώς το σχόλιό της στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβασε ήταν:

"Το όνειρο σου χτίσε μέσα απ' το παιχνίδι καρδιά μου ❤️"

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Καρόλου, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved