Πέννυ Μπαλτατζή: «Σε ευχαριστώ παιδί μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις»

Η τρυφερή ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτατζή για τον γιο της.

Πέννυ Μπαλτατζή: «Σε ευχαριστώ παιδί μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει τις μέρες αυτές η Πέννυ Μπαλτατζή με την οικογένειά της. Η διάσημη μαμά βρίσκεται στην Κεφαλονιά και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγο της και τον δύο ετών Κάρολο.

Για την τραγουδίστρια, ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Ο γιος της ήρθε στη ζωή της μετά από μία δύσκολη και πολυετή μάχη με την υπογονιμότητα και πολλές φορές εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για αυτό το θείο δώρο και για όλα όσα βιώνει ως μητέρα.

Το ίδιο εξέφρασε και σε μία από τις τελευταίες τη αναρτήσεις. Η καλλιτέχνης φωτογραφίζει τον γιο της στη θάλασσα την ώρα που απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό και έγραψε:

«Ο ενθουσιασμός ενός παιδιού με τα πιο απλά πράγματα είναι όλη η αλήθεια της ζωής.
Σ ευχαριστώ παιδί μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις κάθε μέρα.»

penni mpaltatzi gios diakopes 2

Και είναι αλήθεια. Τα παιδιά με την αθωότητά τους, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό τους και την αφοπλιστική ειλικρίνειά τους είναι παραδείγματα προς μίμηση. Και δεν είναι τα μόνα «μαθήματα» που μας διδάσκουν τα παιδιά καθημερινά.

Μέσα από τα μάτια ενός νήπιου παιδιού μαθαίνουμε:

  • Να μην εγκαταλείπουμε μετά την αποτυχία - Τα νήπια συχνά πέφτουν, βάζουν τα ρούχα τους ανάποδα, ποτέ όμως δεν τα παρατάνε. Με χάρη και πείσμα, σηκώνονται ξανά και προσπαθούν και πάλι από την αρχή.
  • Να μην σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε
  • Να έχουμε υπομονή - Σκεφτείτε μόνο με πόση προσήλωση και επιμονή μπορεί να ασχοληθεί ένα παιδί με κάτι που του αρέσει.
  • Να ζούμε τι στιγμή - Τα νήπια εκφράζουν την χαρά τους με κάθε ευκαιρία. Η αγνότητα και ο αυθορμητισμός του, τα κάνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved