Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της έγινε δύο ετών – Η τρυφερή ανάρτηση

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση για τα δεύτερα γενέθλια του γιου της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της έγινε δύο ετών – Η τρυφερή ανάρτηση

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ο γιος της, Κάρολος, είχε τα γενέθλιά του πριν από μερικές ημέρες και η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα:

«Μια βόλτα η ζωή....
2 χρόνια μαζί.
Χρόνια πολλά και καλά γλυκιά μας αγάπη.
Κι όπως μας ευχήθηκε η αγαπημένη μας @vasiliki_alexandridou_
Εύχομαι μεγαλώνοντας η αγάπη σας για αυτόν, να τον βοηθήσει να φτιάξει έναν κήπο, γεμάτο χρώματα και αρώματα για πηγαίνει οπότε το έχει ανάγκη. Ένα μέρος μέσα του που να του θυμίζει την αγάπη, την ομορφιά, τη χαρά. Ένα μέρος όπου να νιώθει ασφαλής και βρίσκει το κέντρο του.???
Η πιο όμορφη ευχή»

pennu mpaltatzi gios genethlia duo etwn 1

Πέννυ Μπαλτατζή – Η μάχη με την υπογονιμότητα και η γέννηση του γιου της

Ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος για την τραγουδίστρια. Ο γιος της ήρθε στη ζωή της μετά από μία δύσκολη και πολυετή μάχη με την υπογονιμότητα και πολλές φορές εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για αυτό το θείο δώρο και για όλα όσα βιώνει ως μητέρα.

«Ο ενθουσιασμός ενός παιδιού με τα πιο απλά πράγματα είναι όλη η αλήθεια της ζωής. Σ ευχαριστώ παιδί μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις κάθε μέρα.» είχε γράψει πρόσφατα.

penni mpaltatzi gios diakopes 2

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη μάχη με την υπογονιμότητα, προσπαθώντας έτσι να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

«Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου. Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση.

Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση
Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος. Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών.

Μετά από αυτό επιτέλους δέχτηκα πως είμαι άνθρωπος που έχει ανάγκη να αγκαλιάσει τον εαυτό του και να τον φροντίσει. Ο Χρήστος μου ήταν πάντα εκεί να μου θυμίζει ότι είναι μαζί μου είτε αποκτήσουμε παιδί, είτε όχι. Μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος πάλι με μια προσπάθεια, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.»

penny mpaltatzi gios genethlia dyo wtwn

Ο γιος της Κάρολος, είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι και η τραγουδίστρια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσίευσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved