Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της γκρινιάζει κι εκείνη τον φωτογραφίζει

"Γλυκό μου γκρινιαρούδι" σχολίασε η τραγουδίστρια.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της γκρινιάζει κι εκείνη τον φωτογραφίζει

Η Πέννυ Μπαλτατζή μας έχει συνηθίσει στις απολαυστικές αναρτήσεις με τον γιο της. Ο Κάρολος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2019 και είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι, με μεγάλα μπλε μάτια, ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και απίθανο στιλ.

penny mpaltatzi gios 6

H γέννησή του ήρθε μετά από πολυετή και δύσκολη μάχη της τραγουδίστριας με την υπογονιμότητα, κάτι που έχει πολλές φορές μοιραστεί σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσει δύναμη σε όσες γυναίκες βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

Η Πέννυ Μπαλτατζή αναρτά αρκετά συχνά φωτογραφίες του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

penny mpaltatzi gios 1

Μία ακόμα απολαυστική φωτογραφία του μικρού αγοριού ανέβασε η τραγουδίστρια χθες. Το αγοράκι γκρινιάζει στα πόδια της μητέρας του και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το οποίο και ανήρτησε σε Instagram Story σχολιάζοντας: "Γλυκό μου γκρινιαρούδι".

mpaltatzi gios

Η γκρίνια του νηπίου- Πώς τη διαχειριζόμαστε;

Η γκρίνια του παιδιού είναι κάτι αναπόφευκτο και πολλές φορές άνευ λόγου στη νηπιακή ηλικία. Για το παιδί, το κλαψούρισμα και η γκρίνια είναι ένας τόπος έκφρασης. Ξεσπάει και εκφράζει τα συναισθήματά του γιατί ακόμα δεν μπορεί να τα εκφράσει διαφορετικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεκτούμε.

Μην ενδώσετε σε κάτι που μπορεί να ζητάει (εάν φυσικά είναι παράλογο ή το κάνει από πείσμα), ωστόσο είναι σημαντικό να το ακούσετε και να του δώσετε να καταλάβει ότι συμμερίζεστε τα συναισθήματά του. Μιλήστε στο παιδί με ήρεμη φωνή και κάντε κάποια άλλη δραστηριότητα για να ξεχαστεί.

Ο γιος της τραγουδίστριας είναι 1,5 ετών σε μία ηλικία δηλαδή που οι γκρίνιες που αναφέρουμε και παραπάνω είναι αναπόφευκτες. Η Πέννυ Μπαλτατζή βέβαια δεν πτοείται, δεν πανικοβάλλεται και φαίνεται να απολαμβάνει ακόμα και αυτές τις στιγμές με τον γιο της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Καρόλου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved