Halloween 2021: Οι μεταμφιέσεις των μαμάδων και μπαμπάδων celebrities

Πώς γιόρτασαν το Halloween οι διάσημοι γονείς στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα; 

Halloween 2021: Οι μεταμφιέσεις των μαμάδων και μπαμπάδων celebrities

Το Halloween γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου στην Αμερική και σε πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γιορτές ιδιαίτερα στα παιδιά.

To Halloween έχει μυστικιστικό χαρακτήρα και αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim. Τη συγκεκριμένη μέρα, σύμφωνα με την παράδοση μπορεί να επιτεχυθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων, για αυτό και μικροί μεγάλοι μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι τρομακτικό.

Τα τελευταία χρόνια το Halloween είνα πολύ δημοφιλές και στην χώρα μας. Μπορει να είναι μία ξενόφερτη γιορτή που δεν σχετίζεται με τα δικά μας έθιμα και παραδόσεις, είναι όμως και μία ακόμα αφορμή για πάρτι και διασκέδαση. Αρκετοί ήταν και οι γονείς της ελληνικής showbiz, που γιόρτασαν χθες το Halloween.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η οικογένειά της, παρήγγειλαν... τρομακτική πίτσα και μία "παρα πολύ τρομακτική", όπως αναφέρει η ίδια, τούρτα.

eliana halloween

Η Κρυσταλλία σκάλισε κολοκύθα και έπαιξε με τον γιο της "φαντασματάκια".


https://www.instagram.com/p/CVtAuBaAeP9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη της Σίσσυς Φειδά, ντύθηκε βρυκόλακας.

fieda haloween

Πώς γιόρτασαν το Halloween οι μαμάδες και μπαμάδες celebrities του εξωτερικού;

Την τιμήτική του βέβαια έχει το Halloween στην Αμερική οπου και γιορτάζεται μεγαλειωδώς. Εκτός από τα παιδιά, ντύνονται και οι μεγάλοι και κάθε χρόνο, οι ιδιαίτερες και πρωτότυπες επιλογές των celebritieς μας εντυπωσιάζουν.

Τι ντύθηκαν φέτος λοιπόν οι μαμάδες και οι μπαμπάδες της ξένης showbiz; Δείτε τι ανέβασαν μεταξύ άλλων οι Orlando Bloom, Shakira και Chiara Ferragni.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved