«Αγαπητά Μπολσόι, ερχόμαστε...» - Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Μια γλυκιά ανάρτηση έκανε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπητά Μπολσόι, ερχόμαστε...» - Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της Βικτώριας, που φορά τη στολή του μπαλέτου σχολιάζοντας "Αγαπητά Μπολσόι, ερχόμαστε...", θέλοντας να δείξει ότι η μικρή λατρεύει τον χορό και δη τον μπαλέτο.

Τα περισσότερα κοριτσάκια σε αυτή την ηλικία λατρεύουν τον χορό και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τις φούστες τουτού, τις πουέντ και τα παστέλ χρώματα. Και λέμε τα περισσότερα, γιατί υπάρχουν και εκείνα τα κορίτσια, που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή τις πολεμικές τέχνες, ακόμη και από τόσο μικρή ηλικία.

Από το σχόλιο της Ελιάνας όμως, εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι η Βικτώρια έχει πάθος με τον χορό και της αρέσει πολύ το μπαλέτο. Τόσο που δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της στολή και τα μπαλετίνια της, ακόμη και όταν ζωγραφίζει.

eliana xrisikopoulou kori victoria 12

Τα οφέλη του μπαλέτου

Τα οφέλη του μπαλέτου πολλά και σίγουρα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τα γνωρίζει. Μειώνει το άγχος, είναι ένας κάλος τρόπος για να εκφράσει ένα παιδί τα συναισθήματά του, το βοηθάει να αποκτήσει γυμνασμένους μύες και καλλίγραμμο σώμα, τονώνει την εμπιστοσύνη, συμβάλει στην σωστή στάση του σώματος και τέλος προσφέρει ευελιξία και δύναμη στο σώμα.

#V4Victoria

Με αυτό το hashtag συνοδεύει τις φωτογραφίες της κόρης της Βικτώριας. Δείτε μερικές από αυτές που εμείς έχουμε λατρέψει, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved