Μωράκια στο απόλυτο #HalloweenMood (εικόνες)

  • Το Halloween γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου.
  • Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους με κολοκύθες και άλλα Halloween κουστούμια.
Μωράκια στο απόλυτο #HalloweenMood (εικόνες)
Instagram @drduncan_birth

Το Halloween γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου. Oι ρίζες του βρίσκονται στην κέλτικη γιορτή "Samhain", η οποία σημαίνει "τέλος του καλοκαιριού", ενώ η λέξη "Halloween" είναι συντομογραφία του "All Hallows Evening", δηλαδή της βραδιάς πριν τη γιορτή των Αγίων Πάντων την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις την ημέρα του Halloween μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων, εξού και η μυστικιστική χροιά της συγκεκριμένης γιορτής. Τα παιδιά μεταμφιέζονται σε φαντάσματα, βρυκόλακες κ.α. και πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι για το λεγόμενο "φάρσα ή κέρασμα" (trick or treat).

Μωράκια στο απόλυτο #HalloweenMood

Το Halloween είναι μία πολύ δημοφιλής γιορτή στην Αμερική και σε πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης. Γονείς ντύνουν ακόμα και τα μωρά τους κολοκύθες -στην γιορτή του Halloween έχουν την τιμητική τους-, σκελετούς και πολλά ακόμα και τα φωτογραφίζουν για να θυμούνται το πρώτο τους Halloween.

halloween morakia 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @cedzvega

To tag στο Instagram #halloweenbabies έχει πάνω από 284.000 αναρτήσεις κι εμείς διαλέξαμε κάποιες από τις πιο cute φωτογραφίες με μωράκια στο απόλυτο mood του Halloween.

Δείτε ακόμα περισσότερες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved