Πόπη Τσαπανίδου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον εγγονό της

Λάμπει από ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά το εγγόνι της.

Πόπη Τσαπανίδου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον εγγονό της

Η Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει το ρόλο της ως γιαγιά με όλο της το είναι.

Παρόλο που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν να περνά περισσότερο χρόνο με τον Ettore, προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να ταξιδεύει στην Ολλανδία για να τον δει και να τον σφίξει στην αγκαλιά της.

Το ίδιο έκανε και το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ για να δει από κοντά τόσο την κόρη της όπου ζει και εργάζεται εκεί με τον σύντροφό της, και φυσικά τον …έρωτα της ζωής της, τον Ettore.

Μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της μία από τις πολλές αγκαλιές μαζί του, γράφοντας μια λέξη που τα λέει όλα : « Έρωτας»


https://www.instagram.com/p/CVshjDos7-W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο μικρόκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια.

Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα.

Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα.

Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν. Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μεχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του "αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα"

Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του. Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια.

Και σας ευχαριστω όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας.

Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία

Σας αγαπώ όλους πολύ

(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση) ? #hazoyiayia».

Με αυτά τα λόγια είχε περιγράψει τα συναισθήματά της για το πώς άλλαξε τη ζωή της, ο ερχομός του εγγονού της.

Η ευτυχισμένη γιαγιά Πόπη Τσαπανίδου έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς κι άλλες φωτογραφίες του εγγονού της τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved