Σίσσυ Φειδά: «Πάντα μαζί» - Η ανάρτηση με την κόρη της

Δείτε τη δημοσίευση της interior designer.

Σίσσυ Φειδά: «Πάντα μαζί» - Η ανάρτηση με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και αυτό είναι εμφανές κάθε φορά που αναρτά ένα βίντεο ή μία φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Διώνη, έγινε πέντε χρονών τον περασμένο Ιούνιο και ανήμερα των γενεθλίων της η γνωστή Ελληνίδα, είχε γράψει στο Instagram:

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωή… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγάπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα ‘μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife».

genethlia koris feida 12

Η interior designer παίρνει την κόρη της στη δουλειά, πηγαίνουν μαζί βόλτες, παίζουν στο σπίτι, απολαμβάνουν ποδηλατάδες και πολλά πολλά ακόμα. Γενικά περνά μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και αυτό ακριβώς δήλωσε και με το χθεσινό Instagram Story της.

Μαμά και κόρη της φορούν τα αέρινα φορέματά τους και πιασμένες χέρι-χέρι περπατάνε στον δρόμο. «Πάντα μαζί… Η μία δίπλα στην άλλη… εγώ κι εσύ» έγραψε.

sissei feida

Η Σίσσυ Φειδά είναι γνωστό ότι έχει εξαιρετική αισθητική και γούστο, κάτι που όπως φαίνεται έχει πάρει και το 5χρονο κοριτσάκι αν κρίνουμε από τα υπέροχα φορέματα, σορτς και αξεσουάρ που την έχουμε δει να φοράει.

sissu feida kori 4

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Διώνης στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved